Horoscopul săptămânii 7-13 decembrie 2020. O zodie va fi dezamăgită, iar alta va fi răsfățată

Această săptămână va fi una intensă pentru toate zodiile. Vezi ce semn zodiacal va avea succes în carieră, cine și cum va sta cu sănătatea, banii, dar și cu dragostea.

Berbec

Berbecii vor primi o veste rea pe plan profesional. Ceea ce și-au propus n-a ieșit deloc așa cum au vrut și toate planurile s-au dat peste cap, însă cum sunt optimiști, caută în continuare soluții.

Taur

Taurii au câștigat ceva mai mulți bani în ultimul timp, așa că și-au permis și să cheltuie mai mult decât de obicei. În această săptămână totuși ar trebui să aibă limite la cheltuieli.

Gemeni

Și cum gemenii sunt mereu inventivi și originali, au o grămadă de idei. Acum vor să investească în ceva important, dar trebuie să fie mai atenți să calculeze toți pașii din timp, să nu se arunce cu capul înainte.

Rac

Racii vor fi dezamăgiți. Posibil să fie trădați de o persoană în care aveau mare încredere. Și deși acel om n-a avut neapărat intenția să îi supere, racii nu-și pot reveni așa ușor.

Leu

Leii evită să le spună celor dragi tot ce au pe suflet. Aici fac o greșeală, pentru că sfaturile lor i-ar putea ajuta.

Fecioara

Fecioarele se închid în ele și nu au chef de socializare. Aceasta va fi săptămâna în care vor să stea singuri, doar cu gândurile lor și în liniște.

Balanța

Balanțele vor avea parte de noroc, pentru că ar putea să-și realizeze o dorință mai veche.

Scorpion

Scorpionii ar trebui să fie mai prudenți, asta pentru că o cunoștință mai veche ar putea să-i caute, dar nu pentru că le este foarte dor, ci pentru că au nevoie de ceva.

Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de o călătorie nepreconizată. Chiar dacă inițial nu sunt de acord, la sfârșitul săptămânii vor realiza că a fost exact ceea de ce aveau nevoie.

Capricorn

Demult n-au avut timp doar pentru ei, iar săptămâna aceasta e momentul perfect pentru puțin răsfăț.

Vărsător

Vărsătorii au ambiția și puterea să se apuce de un proiect mai vechi, dar acum cu siguranță îl vor duce la bun sfârșit.

Pești

Peștii au o stare nemaipomenită și reușesc să aducă tuturor celor dragi zâmbetul pe buze.

Sursa Foto: realitatea.net.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.