Premiere de la Netflix pentru 2021

Trebuie să recunoaștem că, deși 2020 a fost un an dur, ne-a oferit o mulțime de filme și seriale TV grozave. Și le-am putut urmări ”împreună” datorită serviciilor de streaming oferite de Netflix, Amazon Prime și Apple TV +. Primăvara, în timpul primului val de carantină, am urmărit „Regele Tigrilor”. Am petrecut toamna cu ”Emily în Paris”, ”Rebecca” și ”The Queen’s Move”, iar acum terminăm al patrulea sezon al ”The Crown”.

În 2021, Netflix ne pregătește un nou lot de conținut original. Iată cele mai puternice premiere de la început de an.

Bridgerton (25 decembrie 2020). Da, știm că nu o putem numi lansare pentru 2021, întrucât producția va apărea chiar de Crăciunul Catolicilor. Dar, ținând cont cât de dificil a fost 2020, e normal să ne dorim ca acesta să treacă mai repede, nu-i așa? ”Bridgerton” este primul serial exclusiv Netflix produs de Shonda Rhimes, cel mai bine plătit showrunner de televiziune. Ecranizarea se bazează pe o serie de romane de dragoste scrise de Julia Qinn, autoare cu peste 10 milioane de exemplare vândute numai în SUA.

White Tiger (22 ianuarie 2021). Să începem cu faptul că are toate șansele să devină următorul concurent la ”Oscar” de la Netflix. V-am intrigat? Ei bine, filmul este adaptarea cinematografică a celui mai bine vândut roman cu același nume al ”New York Times”, care explorează problemele sistemului claselor din India modernă. Personajul principal – fiul șoferului de ricșă Balram Halvay, interpretat de actorul Adarsh ​​Gurav – se pomenește în epicentrul sistemului de corupție al claselor superioare ale societății.

Malcolm și Marie (5 februarie 2021). Filmul este un proiect „secret”, filmat în doar două săptămâni în plină carantină. Are doar doi actori principali: Zendaya și John David Washington și a fost regizat de creatorul ”Euforiei”, Sam Levinson. Doar că, spre deosebire de imaginea pestriță a ”Euforiei”, ”Malcolm și Marie” este filmat doar în alb negru.


																																										
														
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.