Horoscopul săptămânii 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Una din zodii va avea parte în prima săptămână din ultima lună a anului numai de vești bune și frumoase. Vezi dacă ești tu aceasta.

Săptămână care a început va fi una plină de evenimente pentru toate zodiile de apă dar și pentru unii oameni născuți în Gemeni.

Începem cu zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) pentru care astrele au pregătit o perioadă a reconectării cu sinele. Aceștia vor începe să privească lumea cu alți ochi și să-și schimbe stilul de viață.

Mulți dintre Gemeni și Vărsători vor dori să-și schimbe radical unele obiceiuri și din câte se pare se îndreaptă spre o direcție foarte favorabilă.

Pentru Gemenii trecuți de 30 de ani, poate fi decisivă această săptămână, așa că au de făcut o alegere privind continuitatea relației în care se află.

Balanțele se axează pe casă și familie, în unele zile – în detrimentul locului de muncă.

Zodiile de apă (Pești, Rac, Scorpion) se vor confrunta cu probleme emoționale. Există probabilitatea ca multe din lucrurile mai puțin bune din trecut, să se întoarcă acum în defavoarea lor.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) fac lucruri care se văd. Fecioarele vor face economii în această perioadă. Taurii și Capricornii se gândesc la viitor și muncesc foarte mult și cu spor.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt foarte harnice. Berbecii și Leii au succes în dragoste, iar Săgetătorii primesc vești extraordinar de bune și frumoase. Acestea îi ajută să capete o încredere uimitoare în propriile puteri. Cu alte cuvinte, soarele va ieși și pe strada lor.

Sursa Foto: Google.com.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.