Smiley și Gina Pistol pregătesc camera pentru bebelușul lor. Primele imagini (FOTO)

Gina Pistol și Smiley vor deveni în curând părinți. Aceștia au început să amenajeze deja camera pentru al 3-lea membru al familiei lor. Însărcinată în trimestrul al doilea, prezentatoarea TV a arătat tuturor curioșilor la ce etapă a lucrărilor sunt acum.

”Am ajuns acasă și, pe o scară de la 1 la 10 sunt leșinată de 15. Ca să înțelegeți niveul la care am ajuns.”,  a spus Gina.

Din pozele postate de aceasta, se vede că viitorii părinți mai au de lucru, însă până vine micuțul, cu siguranță vor reuși să finiseze lucrările.

 Reamintim că cu ceva timp în urmă, prezentatoarea TV afirma următoarele: ”În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi și pentru iubirea noastră!

Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră și în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi, cu toată recunoștința pentru susținerea și mesajele pe care le-am primit până acum. Mulțumim!”,

Sursa Foto: Clair.ro.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.