Andreea Raicu, despre lecțiile învățate: „Am plâns până n-am mai putut „

Fosta prezentatoare TV din România, Andreea Raicu, a mărturisit cum a trecut ea prin cele mai cumplite momente ale vieții sale, și ce anume a ajutat-o să le depășească.

Este o femeie foarte puternică și deși a avut destule momente neplăcute în viața sa, a reușit să învețe că dezamăgirile nu trebuie să pună stăpânire pe tine. A citit foarte multe cărți de dezvoltare personală, și a plecat în vacanță în India, pentru a avea suficient timp să mediteze. Anume acolo a înțeles cum trebuie să privească momentele mai puțin plăcute ale vieții, și cum să le depășească.

„În momentul de față nu mai pot să mă gândesc la lucruri ca la dezamăgiri pentru că am învățat că oamenii sunt așa cum sunt. Și că uneori e foarte posibil să nu-I fi văzut cum sunt în realitate și atunci, dezamăgirea este că nu am avut răbdarea sau nu am avut capacitatea să-i văd. Oamenii sunt exact așa cum sunt, ei nu se poartă într-un fel sau altul pentru noi. Atunci când meditezi ai capacitatea să te dai un pas în spate și să vezi exact că nu este despre tine, ci este despre ei. ” , a spus Andreea Raicu într-un live pe Instagram.

” În primul rând, să accept ce m-a făcut să simt, de mult ori foarte multă furie. Dezamăgirea vine cu niște emoții și furie, tristețe. Mi-am dat voie să-mi exprim acele emoții. A fost important să mă uit să văd care este lecția. Pentru că atunci când avem parte de o experiență care ne rănește, cu siguranță, are și o parte bună. După ce mi-am dat voie să-mi consum emoția și să înțeleg ce m-a rănit atât de tare, înțeleg care este lecția. Și dacă nu-mi învăț lecția, experiența respectivă apare din nou. ” 

Andreea Raicu spune că este extrem de important să știi cum să faci acest lucru, pentru că odată ce nu îți înveți lecția, problemele revin și te macină din interior.

„Am dat și cu pumnul în sacul de box, am țipat, am și plâns și m-am și închis și am plâns până n-am mai putut. Pentru că e foarte important să dai voie emoțiilor să se consume. Pentru că atâta vreme cât nu le dai voie să se consume rămân acolo și te mănâncă pe dinăuntru ”, a adăugat Andreea.

Sursa Foto: Spynews.ro. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.