Nicolae Botgros a revenit acasă. Mesajul emoționant transmis de artist

Nicolae Botgros a revenit acasă. Artistul s-a tratat de virusul ucigaș Covid-19, după o perioadă lungă de spitalizare la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău. În urma complicațiilor apărute, maestrul a fost transferat în secția terapie intensivă, însă tratamentul eficient a făcut ca artisul să revină acasă, în sânul familiei.

Nicolae Botgros se simte mai bine și ca de fiecare dată el nu a ezitat să mulțumească tuturor medicilor pentru grija și efortul depus.

Maestrul a postat o piesă pe profilul său personal de Facebook, intitulată „În drum spre casă”. Totodată a atașat și un mesaj.

„Putem spune că titlul acestei lucrări scrisă de Gh. Banariuc mi se potrivește foarte bine acum, când am ajuns acasă de la spital…! Mulțumesc mult cadrelor medicale și tuturor celor care s-au rugat pentru sănătatea mea, dar știm cu toții că puterea cea mare e la Dumnezeu…!!!”

Reamintim că Nicolae Botgros a fost internat în stare gravă în Secția Reanimare a Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău, în urma complicațiilor provocate de COVID-19.

Sursa Foto: Adevarul.ro.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.