5 trucuri pentru ca și mămicile ocupate să arate bine

E de la sine înțeles că mămicile nu mai au timpul de odinioară pentru a avea grijă de stil, imagine, garderobă, etc. Și totuși, pentru a atrage privirile și a te simți bine cu tine însăți, trebuie să ții cont de câteva sfaturi.

  1. Actualizează-ți stilul! Mămicile au un stil aparte, dictat de ocupațiile din viața lor. Și dacă până a deveni mămică erai adepta rochiilor și pantofilor cu toc, acum nu prea vei avea nevoie de aceste piese vestimentare. Pantofii nu te vor avantaja la o plimbare prin parc sau la terenul de joacă. Dar, în același timp, nu înseamnă că trebuie să porți doar trening și adidași. Vezi cum poți arăta extraordinar fără a renunța la comoditate și flexibilitate. Te poate ajuta cea mai bună prietenă sau un stilist.
  2. Ai grijă de coafură. Știm că se întâmplă să nu ai timp să te speli pe cap, dar încă să mai vopsești sau tunzi părul. Totuși, trebuie făcut un efort în acest sens. Primul pas e să mergi la un coafor iar acolo să ceri sfaturi legate de o coafură care să ți se potrivească și în același timp să fie ușor de aranjat și întreținut. Totodată, optează mereu pentru o culoare cât mai naturală.
  3. Ai grijă ce mănânci ca să nu ai apoi grija kilogramelor în plus. Mămicile petrec cam mult timp în bucătărie, dar asta nu înseamnă că trebuie să se răsfrângă asupra siluetei lor. În același timp, mărește doza de efort fizic pe care o faci acasă. Îndoaie genunchii când strângi jucării sau te joci cu copiii, întărește mușchii mâinilor când îi ridici în brațe, și altele.
  4. Reanalizează machiajul! Aruncă fardurile vechi – actualizează culorile nu numai din punctul de vedere al nuanțelor la modă, dar și din punctul de vedere al potrivirii cu vârsta și cu noul mod de viață.
  5. Ai grijă de propria personalitate și identitate și nu te pierde pe tine printre copii! Citește, dezvoltă-te și nu uita să îți enumeri calitățile! Apreciază-te!

Sursa foto: Goolge.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.