Horoscopul săptămânii 23-29 noiembrie 2020


Vine o săptămână plină pentru toate zodiile. Află detalii ce țin de sănătate, carieră, bani și dragoste, în funcție de ce ți-au pregătit astrele.

Berbec

Vei petrece destul timp cu familia, mai ales că în ultima vreme ai fost cam ocupat. Vă distrați împreună și veți savura cele mai calde emoții alături de cei dragi.

Taur

Îți vei aduce aminte de plăcerile și pasiunile mai vechi, pe care le-ai cam lăsat deoparte. E timpul să îți aduci aminte de ele.

Gemeni

Și cum le stă în fire, gemenii au nevoie de o schimbare. Poate fi vorba despre o schimbare de look, ori îți cumperi ceva nou în garderobă, sau redecorezi casa.

Rac

Racii se bucură de zile senine împreună cu familia. Se străduie să îmbine utilul cu plăcutul și, din câte se pare, asta le reușește de minune.

Leu

Leii o cam dau în bară, mai ales la capitolul finanțe. Fac cumpărături, dar risipesc prea mulți bani.

Fecioară

Fecioarele au motiv de bucurie toată săptămâna. Vor primi vești bune de la persoane apropiate și dragi.

Balanță

Balanțele se forțează prea mult și riscă să își pună sănătatea în pericol. Ar fi bine să asculte măcar uneori sfaturile persoanelor apropiate.

Scorpion

Ai decis într-un final să ierți persoanele care ți-au greșit cândva. Vrei să închei acest an cu energie pozitivă, și este o decizie foarte bună.

Săgetător

Săgetătorii se vor bucura de ieșiri în aer liber, vor savura aerul curat, poate vor face și exerciții fizice. Evitați să stați cu gândul doar la birou.

Capricorn

Familia te va lua prin surprindere. Cu siguranță vei avea parte de niște surprize mega plăcute.

Vărsător

Când deja și-au pierdut speranța, află că vor putea să stea câteva zile cu familia. Această reuniune va fi una foarte emoționantă.

Pești

Peștilor li se va face o ofertă foarte tentantă la locul de muncă. Se vor gândi mult dacă să accepte propunerea.

Sursa Foto: superbebe.ro.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.