Natalia Barbu despre noul album – ”Îmi doresc o lansare de suflet”

După ce a dat vestea că este însărcinată, Natalia Barbu a mai venit cu o surpriză pentru admiratorii săi. Miercuri, 21 aprilie, ora 19.00, artista va lansa noul său album live pe Facebook. Natalia ne-a dezvăluit câteva momente despre cum se va desfășura evenimentul și de ce a ales acest format.

”Inițial, ne doream o lansare frumoasă la Chișinău, cu un pahar de vin, cu lume, cu presă, cu invitați speciali, cu muzică. Dar pentru că nu se poate în perioada asta și pentru că nu am mai vrut să-l țin în sertar, am optat pentru această lansare live. În curând poate vine și următorul album, așa că nu vreau să-l țin pe acesta prea mult. Vom interacționa cât mai mult din studioul meu de acasă. Voi povesti și voi cânta o mare parte din album.”

Totodată, nu am ezitat să întrebăm artista cum se simte pe perioada sarcinii.

”Sarcina este echilibrată, normală și mă simt minunat. Uneori mai somnoroasă, alteori mai energică. Diferit. Dar e o sarcină absolut normală de care mă bucur din plin.”

”La început a fost un mic șoc. După asta, o bucurie din ce în ce mai mare, până când eram toți în al nouălea cer de fericire. Bucuria și mai mare a fost când am aflat că e fetiță. Victoraș era încântat, alerga prin toată casa. Dansa, cânta, țipa de bucurie. Și în acel moment mi-am dat seama că în sufletul lui își dorea o surioasă. Să fie fratele mai mare, să o protejeze. Deci, e clar că venirea unei fetițe e cumva o binecuvântare și, cum zice o vorbă, e și un compliment din partea lui Dumnezeu.”

Echipa www.mamaimperfecta îi dorește Nataliei sarcină ușoară și o lansare de suflet, așa cum și-o dorește!

Citește și: Natalia Barbu – ”Simt că am trăit ceva pe undeva și nu numai o dată”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.