ANTOS cosmetică naturală, de 7 ani în Republica Moldova

Antos – prima cosmetică naturală distribuită în Republica Moldova. Cea care a adus Antos în țara noastră, Tatiana Ustică, se declară îndrăgostită de această cosmetică non invazivă pentru corp și își dorește ca aceasta să ajungă la cât mai multe femei.

Frumusețea adevărată este ascunsă în natură! Asta promovează cei care au creat cosmetica naturală Antos, întrucât natura este adevărata noastră sursă de frumusețe, lucru demonstrat de secole, de pe vremurile când nici pomină de cosmetică elaborată în cantități industriale. Te invităm să afli mai multe detalii despre Antos chiar de la Tatiana Ustică, distribuitor oficial în Moldova, care a acceptat cu amabilitate acest interviu!

Care este istoria ANTOS și cum a apărut în Moldova? ​

Antos vine din Italia și are o istorie de peste 40 de ani. În Moldova a apărut pe piață ca un răspuns la strigătul de disperare al femeilor și mamelor ajunse la capătul puterilor, care nu găseau o soluție la problemele lor legate de ten sau întregul corp. Mai exact, despre Antos s-a vorbit pentru prima dată acum aproape șapte ani, când Giulio Mortara a găsit soluția mult așteptată în cazul dermatitei atopice cu care se confrunta fetița mea, bebeluș pe atunci. Și asta nu e tot. Acum zece ani, deși eram mai tânără, tenul meu nu era la fel de luminos și neted ca acum. Azi, deși sunt trecută de 30 de ani, mă simt mai frumoasă și mai încrezătoare ca niciodată. Iar asta, datorită produselor Antos pe care le folosesc.

Prin ce se deosebește cosmetica Antos?

Se deosebește prin metoda de producere care este una cu ultrasunet, ce permite păstrarea principiilor active în ingrediente și își face efectul în timp. Se mai deosebește prin valabilitatea produselor, care este una de doar șase luni. Dar, mai ales, prin ingredientele care stau la baza lor – toate crescute în condiții ecologice. Ar fi păcat să nu menționez aici și prețul care, spre deosebire de alte cosmetici, este unul accesibil. Totodată, diferența dintre Antos și restul stă ascunsă în calitatea produselor noastre, care nu oferă un efect imediat, ci unul de durată. Toți cei care folosesc cosmetica Antos ne-au oferit feedback-uri în timp, fiind vorba de o îmbunătățire vizibilă a tenului, părului, dinților, pielii corpului, etc.

Femeile pot găsi o gamă foarte largă de produse odată ce pășesc pragul magazinelor Antos. Haideți să vorbim un pic despre aceasta.

Gama de produse cu care a intrat Antos pe piața Moldovei acum aproape șapte ani diferă foarte mult de ceea ce avem în prezent. Pentru că, între timp, în laboratorul Antos din Italia au fost create zeci de produse noi. Azi ne putem mândri cu o gamă largă pentru ten, păr, corp, dinți, ambianță și, desigur, gama pentru copii, care pe an ce trece devine tot mai complexă și mai îmbunătățită. Cum am pomenit mai devreme, toate sunt naturale, prietenoase tenului, dar și mediului, iar cel mai bun exemplu este copilul meu, tratat de dermatită atopică.

De-a lungul timpului, Antos a inițiat proiecte inedite, cum ar fi Miss Naturalețe și Piciul tău – vedeta noastră. Povestiți-ne despre ele.

Despre aceste două proiecte aș putea vorbi la nesfârșit, pentru că sunt ca și doi copii ai mei, dar mai bine decât mine o pot face clienții, tot ei participanții acestor două evenimente. Cert e că feedback-urile și testimonialele sunt pe măsura așteptărilor. Un lucru e sigur, cu fiecare Miss Naturalețe și Piciul tău – vedeta noastră, am descoperit femei și familii care știu rostul unei cosmetici naturale și am adus această linie cosmetică în familiile cât mai multor oameni. Totodată, anul trecut ne-am asumat curajul să organizăm master class-uri pentru copii. Totul a pornit de la ideea de a-i învăța pe cei mici despre componența săpunului natural, despre necesitatea utilizării lui zilnice, despre beneficiile acestuia, etc. Și nu vă pot reda buna dispoziție cu care s-au înarmat copiii în momentul în care au văzut cum iau naștere săpunurile create chiar de mânuțele lor.

Care sunt planurile pentru viitor în ceea ce privește țara noastră?

Planul nostru de viitor este ca Antos, să devină o marcă de îngrijire pe care să o oferim în viitorul Centru de Estetică Antos, unde fiecare client va avea parte de îngrijire cu produse non ofensive tenului.

Mult succes în tot ceea ce faceți și așteptăm noul Centru de Estetică Antos, al cărei cliente fidele vor fi cu siguranță și cititoarele noastre!

Pagina de Facebook Antos o găsiți AICI și cea de Instagram AICI

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.