Vera Brejneva – ”Cu cât mai armonioase sunt relațiile noastre cu copiii, cu atât mai bine ne simțim.”

Recent, interpreta din Rusia, Vera Brejneva, a vorbit într-un interviu pentru renumita revistă Vogue Russia despre puterea și frumusețea feminină. Artista, în vârstă de 37 de ani, a mărturisit că niciodată nu s-a simțit mai frumoasă și mai sigură pe sine ca acum. Deși, recunoaște că ani la rând a avut diverse complexe legate de înfățișarea ei, în ultima vreme și-a dat seama că perfecțiunea feminină constă anume în micile imperfecțiuni pe care le are fiecare.

”Îmi văd ridurile în oglindă și îmi plac pentru că sunt ale mele și mă iubesc așa cum sunt!” – a recunoscut artista. Iar fetelor tinere care sunt prea preocupate de felul în care arată, Vera Brejneva le-a dat următorul sfat: – ”Relaxați-vă. Înfățișarea este importantă, dar mult mai importante sunt: energia, carisma și bunătatea.”

Totodată, Vera Brejneva a mărturisit că încrederea în sine nu vine neapărat o dată cu vârsta, ci după ani de muncă asiduă asupra personalității proprii. Ani în care artista a citit numeroase cărți de psihologie, dezvoltare personală, sau de parenting. Or, potrivit artistei, ”cu cât mai armonioase sunt relațiile noastre cu copiii, cu atât mai bine ne simțim.”

Totodată, artista recunoaște că a lucrat asupra traumelor din copilărie și adolescență cu un psiholog. Brejneva a mai adăugat că un rol esențial în dezvoltarea personală a unei femei îl joacă bărbatul care se află lângă ea.

Sursa foto: Instagram.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.