Există 7 tipuri de sâni! Tu știai acest lucru?

Bustul femeilor poate avea mai multe forme. Astfel, există nu unul, nici două, ci tocmai 7 tipuri de sâni! Curios lucru, nu? Ei bine, în dependență de tipul acestora, ne putem alege atât sutienul potrivit, cât și hainele care să ne vină perfect. De fapt, nu mărimea sânilor diferă, ci forma acestora.

Iată care sunt cele 7 tipuri de sâni!

Sânii clopot

Sânii în formă de clopot sunt mai înguști la bază și mai plini spre exterior. Pentru aceștia trebuie întotdeauna să alegi o pereche de sutieni care oferă multă susținere și care îmbracă bine sânii. Renunță la sutienii cu jumătate de cupă, căci nu te avantajează defel!

Sânii asimetrici

Multe femei au sânii ușor diferiți, însă acest tip se referă la persoanele care au un sân cu mult mai mare decât celălalt. Dacă ai astfel de sâni, poţi opta pentru sutiene cu dublură de burete sau silicon detaşabilă, pentru a putea scoate dublura cupei sânului mai mare.

Sânii subțiați sau înguști

Sânii subțiați sunt definiți ca fiind mai subţiri în partea de sus şi mai plini în partea de jos. Astfel, aceștia sunt mai lungi decât laţi și au mamelonul orientat în jos.

Sânii lacrimă

Acești sâni sunt considerați o formă mult mai voluminoasă a sânilor subțiați. Sunt mai rotunzi în partea inferioară şi mai puţin plini în partea superioară. Dacă ai astfel de sâni, eşti norocoasă, căci ţi se potriveşte orice model de sutien.

Sânii cu orientare laterală

Aceștia sunt sânii care au o distanță destul de mare între ei. Sânii cu orientare lateral au tendinţa de a fi mai plini spre braţe. Sutienele potrivite  sunt cele foarte decoltate în partea din mijloc care au cupele separate, căci susţin foarte bine sânii, îi ridică şi îi apropie.

Sânii est-vest

Aceștia sunt o versiune a sânilor cu orientare laterală, doar că au  mamelonul orientat către exterior. Sânii est-vest sunt depărtaţi de zona centrală a decolteului. Dacă ai astfel de sâni, ți se potrivesc sutienele ale căror croială este mai înaltă în partea exterioară, cu colţ spre axilă, care „adună” sânii spre centrul decolteului.

Sânii rotunzi

Sânii perfect rotunzi sunt descriși ca fiind de mărime egală și la baza lor, dar și la exterior. Dacă ai astfel de sâni, nu e nevoie să porți sutieni care să-i modeleze, căci natura a avut grijă de acest lucru. Poți purta fără probleme sutiene din dantelă, fără prea multă susţinere şi nedublate cu burete sau silicon.

Admiră-te şi tu în oglindă și descoperă ce formă au sânii tăi! Astfel vei şti care este modelul de sutien care te avantajează.

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.