Trendul acestei ierni – gențile și cizmele din blană artificială

Cu siguranță și ție îți place să fii mereu la modă și să porți hainele de pe marile podiumuri. Ei bine, dacă la acele articole vestimentare nu ai acces, oricând poți fi în pas cu noile trenduri. Trendul acestei ierni – gențile și cizmele de blană artificială nu trebuie să lipsească din garderoba ta dacă te consideri o adevărată fashionistă. Acestea sunt la mare căutare și te pot ajuta să obții ținute care întorc orice privire.

Hainele din blană sunt călduroase și confortabile, iar blana artificială devine din ce în ce mai solicitată. De la haine masive, la cardigane mini, blana artificială se găsește pe mai multe obiecte vestimentare. Mai mult, în acest sezon blana nu se limitează doar la haine: găsești și genți cu blană falsă, dar și cizme. Acestea vor rezista chiar și celor mai scăzute temperaturi – fie că rămâi în oraș sau mergi la munte.

Cizmele de blană artificială

Cizmele de blană sunt ideale pentru o vizită în stațiunea de schi, însă pot fi purtate și în viața de zi cu zi. O condiție importantă totuși o constituie zăpada. Dacă nu va fi zăpadă, vei arăta destul de caraghios încălțată în astfel de cizme. De obicei, aceste cizme au talpă antiderapantă și catarame distincte, un alt motiv pentru a fi purtate când totul în jur e alb.

Modelele de astfel de cizme se vor încadra cu siguranță în preferințele tuturor femeilor, deoarece creatorii de modă propun modele diverse, cu toc și cu talpă joasa, simple sau cu catarame sau cu alte detalii decorative. Acestea pot fi asortate cu gențile shopper de dimensiuni mari sau cu cele mici.

Gențile de blană

Gențile de blană sunt un adevărat must-have în această iarnă. Le găsești la toți designerii renumiți în special pentru accesorii. Aceste genți pot avea orice formă: de la geanta tip poștaș, până la modelele clasice sau cele maxi. Optează pentru culori naturale.

Ce tip de blană este la modă

Dintre toate noutățile propuse de designeri pentru această iarnă, în materie de blănuri, blana de castor este foarte des întâlnită. Spectaculoasă și strălucitoare, aceasta ține de cald chiar dacă afară este ger. Această blană rezistă foarte bine la umezeală și este accesibilă ca și preț. De asemenea, sunt la mare căutare și articolele fabricate din nurcă, vulpe sau vulpe polară, dar se practică și îmbinarea mai multor tipuri de blană, dintre cea de castor și de nurcă prin care se obține un rezultat surprinzător.

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.