5 filme animate cu care să începi prima lună din an

În prima săptămână din noul an, copiii încă sunt în vacanța de iarnă. Chiar dacă maturii nu au concediu, serile sunt ideale pentru a le petrece împreună, vizionând un desen animat interesant.

Iată 5 filme animate cu care să începi prima lună din an!

Klaus: Poștașul și păpușarul

„Klaus: Poștașul și păpușarul” este un film animat de comedie de Crăciun din 2019. Oferind o poveste alternativă a originii lui Moș Crăciun, într-un cadru fictiv în secolul al XIX-lea, intriga se învârte în jurul unui poștaș staționat într-un oraș insulă la Nord, care se împrietenește cu un creator de jucării izolat (Klaus). Este o poveste frumoasă despre valori profund umane: bunătate, comunitate, prietenie și speranță.

Jingle Jangle: O aventură de Crăciun

„Jingle Jangle: O aventură de Crăciun” este un musical pentru toate vârstele. Filmul este o poveste proaspătă și plină de viață, în spiritul sărbătorilor, pentru întreaga familie. Acțiunea se desfășoară în vibrantul orășelul Cobbleton și povestește despre excentricul creator de jucării Jeronicus Jangle, ale cărui invenții sofisticate uimesc pe oricine. Dar cel mai de încredere ajutor al său îi fură cea mai valoroasă creație. Acum totul depinde de Journey, isteața și inventiva lui nepoată, și de o invenție de mult uitată, care ar putea vindeca vechile răni și reînvia magia. Filmul ne reamintește că totul este posibil și că legăturile de familie ne dau putere.

Encanto

Encanto este unul dintre cele mai bune filme noi pentru copiii de toate vârstele. Animația spune povestea familiei Madrigal care trăiește în Encanto, un orășel fictiv din munții Columbiei, și locuiește într-o casă magică, plină de viață și veselie. Asta pentru că toți membrii familiei sunt înzestrați cu superputeri demne de eroii Marvel, cu o singură excepție: tânăra Mirabel. La 15 ani, adolescenta se simte în plus printre ai ei, până când află că este singura care ar putea să-i protejeze, atunci când aceștia riscă să-și piardă abilitățile. Animația este un omagiu adus comunităților latine și Columbiei, în special, unde familia e totul.

Roald Dahl – Matilda: Musicalul

Filmul comedie-dramă muzical fantasy spune povestea unei fetițe cu o minte ascuțită și o imaginație bogată. Aceasta ia atitudine pentru a-și schimba viața. Îndrăgostită de cărți, neînțeleasă de familie, micuța merge la o școală unde lucrurile nu sunt tocmai așa cum credea. Fiind însă deșteaptă, se face repede remarcată și reușește chiar să salveze nu doar instituția, dar și viața învățătoarei sale.

Crăciunul Angelei

„Angela’s Christmas” este o animație care ne trimite în iarna anului 1910 din Irlanda. Aici o întâlnim pe o copila curioasă care are o dorință inocentă – vrea ca cei dragi să fie în siguranță și iubiți de Crăciun.

Vizionare plăcută!

sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.