8 filme de Crăciun pentru copii

Sărbătorile de iarnă sunt un bun prilej pentru odihnă și întâlniri cu oamenii dragi. Această perioadă este și preferata copiilor – vacanță, activități distractive, Moș Crăciun și daruri – tot de ce au nevoie pentru sărbători de neuitat. Și ce fel de sărbători fără filme tematice?

Iată 8 filme de Crăciun pentru copii, pe care cei mici le pot viziona alături de părinți!

Cum a furat Grinch Crăciunul

Acesta este unul dintre cele mai haioase filme de Crăciun, preferat de copiii din lumea întreagă. Filmul ne prezintă povestea lui Grinch, un țâfnos care trăiește izolat într-o peșteră din vârful muntelui. El nu are prieteni, decât un câine pe nume Max, iar ocupația lui an de an este de a strica spiritul sărbătorilor de iarnă. Deoarece nu îi place agitația din jurul Crăciunului, este hotărât să îi vină de hac și să se opună sărbătorii. Are însă parte de o adevărată aventură.

Expresul polar

Este un film de animație ideal pentru perioada de Crăciun. Personajul principal, un băiețel care nu crede în Moș Crăciun și nici în miracolele pe care le aduce sărbătoarea, are parte de o surpriză. În ajunul Crăciunului, la ușa sa apare un tren „Polar Express”, iar conducătorul îl invită înăuntru. Odată intrat în tren, copilul începe o aventură care întrece orice imaginație.

Cronicile Crăciunului 1 și 2

Un film perfect pentru o seară în familie alături de cei mici. În film vei urmări povestea celor doi frați, Teddy și Kate, care plănuiesc să îl surprindă pe Moș Crăciun în ajun. Însă curiozitatea lor depășește limitele, iar cei doi ajung să fie părtași la peripețiile prin care trece Moșul în călătoriile sale. Iar partea a doua a filmului te va surprinde la fel de plăcut.

Marea cursă de Crăciun

Este o comedie de animație. Acțiunea se desfășoară la Polul Nord și prezintă povestea lui Arthur Christmas, fiul lui Moș Crăciun. Moșul are o misiune grea an de an, însă anul acesta pare că dă greș, deoarece a uitat un copil dintre sutele de milioane de pe Pământ, iar acesta se pare că nu își va primi cadoul. Aici intră în acțiune fiul lui Moș Crăciun, care devine erou fără să realizeze.

Pettersson și Findus: Cel mai frumos Crăciun

Unul dintre cele mai amuzante filme de Crăciun pentru copii. Pettersson și Findus își doresc foarte mult să petreacă sărbătorile de iarnă așa cum se cuvine, însă se îngrijorează tot mai mult atunci când văd că zăpada este foarte mare, iar bradul lipsește. Ei cred că aceste două probleme îi vor împiedica să sărbătorească și fac tot ce le stă în puteri să reușească.

Regatul de gheață

Film de animație ce are la bază basmul scris de Hans Christian Andersen, Crăiasa Zăpezilor. Filmul spune povestea unei prințese care pornește într-o călătorie alături de un alpinist, în căutare de aventură, împreună cu animalul său de companie, un ren loial și un om de zăpadă. Aceasta pornește în călătorie cu gândul să își găsească sora înstrăinată.

Moș Crăciun vine în oraș – Santa Claus is Coming to Town

Primarul, o persoană rea care nu suferă copiii, găsește la ușa casei un bebeluș pe nume Claus. Primarul ia copilul și îl duce într-un loc izolat, de unde să nu se mai poată întoarce niciodată. Însă, el nu știe că locul era stăpânit de „Vrăjitorul Iarna”, căruia nu îi place să fie vizitat de nimeni. Animalelor din pădure li s-a făcut milă de copil și l-au dus către o familie de elfi ce îl adoptă pe micuț și îi pun numele Kris.

Spărgătorul de nuci

Fetița Clara are nevoie de o cheie magică ce o poate ajuta să deschidă un cufăr. În interiorul cufărului este un dar prețios de la mama ei care a murit. La petrecerea anuală de Crăciun a unchiului său, fetiței îi apare în cale un fir de aur care o va conduce la cheia mult dorită.

Vizionare plăcută și Sărbători calde!

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.