Trenduri pentru toamna 2022. Cum să ne îmbrăcăm în această perioadă

Dacă încă nu ți-ai pregătit garderoba pentru sezonul rece, e timpul să o faci. Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi, iar frigul de afară predispune la haine mai groase și încălțăminte diferită de cea purtată până acum. Cu siguranță și ție îți place să te îmbraci la modă și te întrebi ce trenduri pentru toamna 2022 avem și cum să ne îmbrăcăm în această perioadă rece.

Iată ce e la modă în sezonul toamnă iarnă 2022-2023!

Gențile și încălțămintea pufoasă

Un trend readus în actualitate din anii trecuți sunt încălțările și gențile din blană. Cu cât sunt mai pufoase, cu atât mai bine. Poți să le combini cu un palton lung sau cu o geacă pufoasă și ea.

Cizmele peste genunchi

Au revenit în modă cizmele lungi, peste genunchi. Acestea nu avantajează femeile mignione, însă se potrivesc perfect celor înalte. Astfel, pentru a nu părea cizme de pescuit, aleg o pereche care nu neapărat să aibă toc, dar să fie mulate perfect pe picior.

Culorile metalice

Culorile îndrăznețe, sclipitoare, metalice au revenit în trend. Acestea nu s-au purtat numai vara și nici nu se vor purta doar la Revelion, ci în toată perioada rece. Verde, auriu sau argintiu – tu ce vei alege?

Încălțămintea cu platformă

Mai tii minte cizmele cu platformă foarte înaltă din anii 2000? Iată că în acest sezon vor fi la modă și le vei putea găsi la prețuri foarte accesibile. În această toamnă-iarnă se poartă platformele cu toc înalt, dreptunghiular, care se potrivesc perfect cu fustele mini sau lungi, cu pantaloni office, pană sau cu jeanși.

Fusta lungă

Dacă toată vara ai purtat fuste scurte, iar în celelalte sezoane – fuste midi, în toamnă-iarnă 2022-2023 sunt la modă fustele lungi, din orice material și în orice culoare. Poți purta o fustă maxi cu o cămașă, un tricou, cu saboți sau pantofi stiletto, cu ghete sau pantofi sport – așa cum simți și cum îți place!

Cravata bărbătească

Nu e nevoie să îmbraci hainele iubitului pentru a purta o cravată bărbătească. Un sacou, o cămașă și o pereche de pantaloni cu siguranță ai în garderobă. Poți accesoriza această ținută cu o cravată și vei fi la modă în acest sezon.

Hainele oversize

Tricouri, cămăși, pulovere, paltoane oversize – toate sunt la modă în această toamnă-iarnă. Acestea extrem de confortabile, sunt versatile si se potrivesc de minune oricui, indiferent de siluetă, de aceea e foarte probabil ca acest trend să nu dispară prea curând.

Maioul alb

Dacă ai în garderobă un maiou alt tip tank top, pe care nu îl prea purtai, e timpul să-l scoți de la naftalină. În acest sezon e la mare căutare și se poartă cu pantaloni din piele, fuste maxi, blugi largi, pe sub sacou.

Care trend din acest sezon este preferatul tău?

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.