Idei de coafuri pentru zilele ploioase de toamnă

Pentru femei, ploaia este unul dintre cele mai mari coșmaruri atunci când vine vorba de coafură. E destul de dificil să îți aranjezi părul când afară plouă – în câteva secunde – adio, coafură! Există însă unele frizuri care, indiferent de vremea de afară, te vor ajuta să arăți bine. Sunt simple, dar perfecte în această perioadă!

Iată câteva idei de coafuri pentru zilele ploioase!

Coc lejer

Pentru un look lejer în zilele ploioase alege un coc simplu, care îți va pune în evidență trăsăturile. Prinde-ți părul într-o coadă de cal, cât mai strâns, cu ajutorul unui elastica de păr. Pentru a se fixa cât mai bine la bază, poți folosi puțin gel sau fixativ. Răsucește apoi coada și prinde-o sub formă de coc, cât mai sus.

Coroniță împletită

Dacă ai părul lung, cu ușurință îți poți face această coafură simplă, dar foarte frumoasă. Împletește o coadă lejeră la spate, apoi înconjoară capul cu ea și prinde-o cu agrafe după ureche. Pentru un aer romantic, poți lăsa câteva șuvițe frontale libere, care îți vor încadra armonios chipul.

Coc semi-împletit

Atunci când vrei să ai un look romantic, chiar dacă afară plouă, îți poți aranja părul într-un coc semi-împletit. Este o coafură care nu doar că se realizează foarte ușor, dar și rezistă bine pe parcursul unei zile întregi. Tot ce trebuie să faci este să împarți părul în două părți inegale, apoi din partea cu mai multe șuvițe, să faci o împletitură franceză . Prinde-o cu un elastic fin, care nu să nu se observe. Adună restul de păr și prinde-l lângă împletitură într-un coc dezordonat, prins cât mai jos, într-o parte.

Coc casual

Pentru un coc casual, trebuie doar să aduni părul foarte lejer într-o coadă de cal, apoi să prinzi coada în partea de sus o capului cu un elastic, într-un mod cât mai neglijent. Scoate din coc apoi câteva șuvițe, la întâmplare, astfel încât să îți încadreze perfect fața. Pentru mai multă eleganță, poți să ondulezi ușor șuvițele din partea din față.

Cozi cu șuvițe răsucite

Coafura cu cozi cu șuvițe răsucite este perfectă pentru vremea ploioasă și îți oferă un aer rafinat. Prinde-ți părul într-o coadă joasă, folosind un elastic, pe care să îl tragi apoi în jos ușor 1-2 cm. Fă apoi o gaură în mijlocul zonei de deasupra elasticului și adu coada în sus, trecând-o prin gaură până la capăt.

Împletituri

Fie că alegi o împletitură clasică sau una modernă, va arăta bine în orice clipă a zilei. Iar cea mai bună parte e seara, atunci când ajungi acasă și desfaci împletitura pentru a obține cele mai frumoase beach waves fără a-ți deteriora părul.

Tu pentru ce coafuri optezi în zilele ploioase de toamnă?

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.