Horoscopul lunii august. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie

În luna august leii vor fi foarte deschiși și visători. Dacă gemenii vor putea călători în voie, taurii trebuie să fie foarte atenți la acest capitol. Balanțele și săgetătorii vor fi vedetele lunii, căci vor avea mari șanse să devină populari. Atenție, însă la sănătate! Aceasta ar putea fi pusă în pericol! Se referă și la capricorni, care vor pierde foarte repede energie. Sfârșitul verii nu este favorabil pentru schimbări majore, de aceea toate zodiile sunt sfătuite să ia o pauză.

Iată ce rezervă astrele pentru fiecare zodie!

Berbec

Luna dificilă pentru nativii din zodia Berbecului. Dacă îți dorești să treci cu bine de această perioadă, fii pregătită să rezolvi cele mai importante treburi în prima parte a lunii. De asemenea, s-ar putea să fii nevoită să-ți transformi hobby-ul în job, căci vei avea nevoie de bani. Există riscul unei despărțiri și vei avea multe responsabilități în plus. Ai grijă de sănătatea ta, căci stresul și oboseala își vor spune cuvântul.

Taur

Va trebui să te ocupi de problemele celor dragi, dar să nu uiți de tine. Ai suficientă energie pentru toate. În această lună vei avea foarte multe idei, de aceea fă-ți timp pentru a le realiza, căci ți-ar putea aduce nu doar experiențe frumoase, ci și venituri suplimentare. La final de august, amână călătoriile, chiar și cele în scop de serviciu, căci există riscul de accidente și situații imprevizibile.

Gemeni

În primele 10 zile ale lunii, ai liber la călătorii. Sunt perspective promiţătoare de muncă şi succes, de creştere profesională şi realizarea rapidă de obiective frumoase. De aceea ocupă-te acum de lucrurile importante. După data de 11 se cam tulbură apele. Îți poți schimba locul de muncă, ori te vei muta într-un nou loc de reşedinţă sau poate că ambele simultan. Vei primi câteva veşti de la părinţi, vei lucra de-acasă din cauza sănătăţii precare sau a nevoii de a avea grijă de unul din membrii familiei. Dacă nu te descurci, cere ajutorul.

Rac

Ar fi bine să faci cele mai importante lucruri în primele 8 zile ale lunii. Atunci ai deschidere astrală pentru o comunicare activă, întâlniri romantice, căsătorii, evenimente festive, consolidarea poziţiei sociale. Mai târziu, protejează-te de contacte şi aventuri dubioase care promit profituri rapide. Ar trebui să te abţii de la a da împrumuturi şi a lua credite, a face achiziţii scumpe, investiţii, de la vânzarea de orice şi de alte angajamente profesionale.

Leu

Este luna care îți va aduce realizări pe plan profesional și multă popularitate, de aceea ai grijă cum te prezinți zilnic la locul de muncă și nu numai. Poate ai nevoie de o schimbare de look? Permiteți să experimentezi, să participi la activități creative și nu refuza oferte noi. Aceasta poate include vorbirea în public, formarea de grupuri și întâlnirea cu persoane care împărtășesc aceleași interese ca și tine. Este posibil să întâlnești persoane influente cu ajutorul cărora vei putea rezolva întrebări vechi și chinuitoare sau poți fi implicată în implementarea unor proiecte mari. Fii atentă la ceea ce este profitabil, nu doar interesant!

Fecioară

Este timpul pentru o vacanță! Încearcă să te substragi de la lumea exterioară pentru scurt timp, să nu te mai gândești la fleacurile de zi cu zi. Lasă-ți gândurile să plutească liber și starea de spirit se va îmbunătăți iar productivitatea va crește de multe ori. Vor veni noi responsabilități și sarcini suplimentare, care la rândul lor pot provoca condiții stresante. În același timp, conflictele constante cu ceilalți pot provoca daune grave sistemului nervos. Dacă ai boli cronice, ai grijă căci se pot reactiva.

Balanță

În prima parte a lunii ai posibilitatea de acces la cercurile înalte ale societății. Poți avea multe întâlniri, poți participa la evenimente, călători și face cunoștințe promițătoare. În a doua parte de august însă, tema finanțelor va veni în prim plan. În această perioadă instabilă vor fi foarte probabile dificultăți financiare serioase, care implică pierderi pentru unii nativi. De aceea, ar trebui să eviți orice riscuri asociate cu banii, nu este de dorit să investești și să cumperi ceva scump, nici să împrumuți bani.

Scorpion

Dacă nu te așteaptă o promovare în curând, poți încerca să cauți un alt loc în care să îți poți demonstra pe deplin abilitățile și să primești o recompensă decentă pentru ele. În a doua jumătate a lunii, ar putea veni energii tensionate, sub formă de proceduri serioase de parteneriat. La neînțelegeri, acordurile pot fi reziliate, poate apărea o schimbare a conducerii în organizație. De asemenea, o evaluare incorectă a situației actuale, poate complica progresul profesional. Ai grijă și de sănătatea ta, petrece timp în natură și alimentează-te sănătos!

Săgetător

Se anunță schimbări mari pentru tine și n-are sens să te opui lor. Ele vor fi în special în sectorul profesional, pe un fond controversat la început. Va trebui evitat riscul inutil legislativ, rateurile în proiecte din cauza propriei neatenții și a tot felul de neînțelegeri pe parcurs. Vei avea rezultate frumoase, vei câștiga faimă și popularitate. Din punct de vedere al sănătății, luna aceasta este bună pentru controale și investigații medicale. Atenție! Există riscul de accidente și probleme digestive.

Capricorn

Fii foarte atentă la sănătatea psihologică și la starea de spirit. Dacă treci prin momente dificile, cere ajutorul celor dragi. Contrar, vei deveni o persoană neobișnuit de suspicioasă, inventând noi necazuri și temeri care te vor apăsa mai mult decât e cazul. Productivitatea și perioada cea mai bună va fi în primele zile ale lui august. Atunci o să rezolvi probleme importante individuale sau colective. După data de 11 s-ar putea isca grave conflicte. Nici cu banii nu vei sta bine și nu vor fi săptămâni favorabile investițiilor. Contrar, finalul de lună problemele financiare se vor agrava. Poate că acesta va fi cel mai bun moment pentru a privi viața dintr-un unghi nou și a pleca într-o aventură care să te scape de actuala realitate.

Vărsător

Ai nevoie de multe ca să îți schimbi viața și este foarte posibil ca august să fie luna în care o vei face în sfârșit. Poate că la început vei crede că te poți descurca singura cu ele, dar în curând vei realiza că te-ai înșelat și ai supraestimat posibilitățile. Va trebui să uiți de mândrie, orgoliu și teamă de a fi respinsă pentru că există oameni de încredere în mediul apropiat, care vor veni în ajutor. Multe vor depinde de capacitatea de a te înțelege cu alți oameni, de a accepta alte puncte de vedere, precum și de capacitatea de a-i asculta și de a-i auzi pe alții, de a ține cont de planurile și dorințele lor. Referitor la ultima săptămână din august, atenție la înșelătorii și pierderi, la încălcări de contracte, de promisiuni!

Pești

Pentru tine, atenția în august se va îndrepta spre zona carierei, muncii și sănătății. Oricum, în orice circumstanțe, o să ai suficientă voință și răbdare. Cel mai important e, să nu fii chiar tu provocator de conflicte. Este necesar să fii mai organizată pe plan intern. Sfârșitul verii nu este potrivit pentru schimbări radicale și decizii importante. Mai curând perioada favorizează odihna, timpul liber plăcut, treburile comune de familie, finalizarea unor proiecte vechi sau continuarea unora curente. Nu fugi din fața lucrurilor nerezolvate!

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.