Ce culori la haine ți se potrivesc în dependență de nuanța tenului

Alegerea articolelor de îmbrăcăminte potrivite sunt cheia unei ținute perfecte. Atunci când hainele pe care le îmbraci se potrivesc cu nuanța tenului sau cu cea a părului, cu siguranță ai observat că atragi toate privirile. Pe când, o haină cu o nuanță nepotrivită, te face de multe ori să arăți palidă și îți scoate în evidență imperfecțiunile. Oamenii de știință au demonstrat că nuanța hainelor tale te poate întineri sau îmbătrâni în dependență de ce haine alegi.

Iată ce culori la haine ți se potrivesc în dependență de nuanța tenului și la ce trebuie să renunți pentru totdeauna!

Femeile cu ten măsliniu

Femeile cu tenul măsliniu pot purta haine în tonuri puternice, cum ar fi vișiniul. De asemenea, pentru că tenul măsliniu are la bază nuanțe de auriu, aceste femei pot purta și culori pastelate, cu condiția ca nuanțele de roz sau bej să fie combinate cu cele de maro sau ciocolatiu.

E bine de știut că pentru tenul măsliniu sunt potrivite și hainele în nuanțe de maro, dacă întreaga ținută este completată de tonuri puternice de verde, albastru sau culori neon care să ofere un plus de strălucire.

Femeile cu ten deschis

Femeile cu tenul deschis la culoare pot purta fără nici o grijă haine în nuanțe de galben muștar, combinat cu piese vestimentare în nuanțe foarte deschise. Nu trebuie să te ferești de hainele colorate în galben sau bej, căci poți purta aceste nuanțe alături de culori mai puternice pentru a da senzația de căldură și strălucire.

Cum se poartă culoarea roșie

Roșu este o culoare care poate fi purtată de oricine, dacă este o nuanță clasică. Dacă rochia sau bluza t diferă de această nuanță, înseamnă că trebuie să fii foarte atentă la tonalitatea propriului chip, pentru a înțelege dacă ai nevoie de un roșu de culoarea zmeurei sau de culoarea pepenelui verde.

Cum se poartă culorile neutre

Din rândul culorilor neutre fac parte albul, bejul, griul și maroul. Acestea sunt bune deoarece pot fi purtate cu orice culori. Astfel, blondele cu o tonalitate rece a pielii arată excelent în ținute albe, iar doamnele cu părul caramel și ochi căprui – în ținute bej. Brunetelor cu ochi întunecați li se potrivește culoarea maro, iar celor cu părul șaten – culoarea gri.

Cum se poartă negrul

Cu siguranță cunoști și tu despre micuța rochie neagră. Ei bine, aceasta nu este potrivită chiar oricui. Mai mult chiar, negrul nici măcar nu este o culoare, ci o nonculoare, care absoarbe lumina și îmbătrânește chipul. De aceea, dacă vrei să porți o rochie neagră, fii foarte atentă dacă te avantajează.

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.