Horoscopul lunii iunie. Ce bucurii aduce prima lună de vară

Prima lună de vară vine cu vești bune pentru mai multe zodii. E luna în care vom culege roadele muncii, dar și vom putea face planuri de viitor. Pe 21 iunie va avea loc solstițiul de vară, când de la distracție și superficialitate trecem la nevoia de stabilitate și siguranță.

Iată ce bucurii aduce prima lună de vară pentru toate zodiile!

Berbec

Berbecii vor avea nevoie să-și consolideze relația și să se apropie de partener prin gesturi romantice, dar mărețe și prin cadouri și mici atenții. Este timpul pentru o minivacanță. Luna aceasta vei avea nevoie de foarte mult curaj și dorință de afirmare. Poți obține foarte ușor tot ceea ce îți pui în minte. De asemenea, sectorul financiar este foarte important și îți vei pune în practică o serie de idei pentru a-ți stabiliza veniturile. Trebuie sa ai mai multă grijă la modul în care îți folosești energia. Te bucuri de vitalitate, de poftă de viață, însă poți deveni și foarte agitată, irascibilă și te poți accidenta din neatenție.

Taur

Este recomandat să lași trecutul în spate și să eviți tendința de victimizare. Este o perioadă în care un fost partener se poate întoarce în viața ta și de preferat ar fi să nu te lași păcălită de false promisiuni. E nevoie de o reorganizare a responsabilității profesionale, dar și de o reevaluare a direcției profesionale pe care te afli. Te-ai putea confrunta cu senzația că cineva îți pune piedici sau pur și simplu poate fi vorba de o întârziere în atingerea obiectivelor avute.
Nu este o perioadă foarte bună pentru sănătate, mai ales dacă te confrunți cu probleme cronice. Stresul, agitația interioară, anxietatea și fricile își pot lăsa amprenta asupra stării generale.

Gemeni

Luna aceasta ai susținerea astrelor să-ți reactivezi viața socială, să ieși la evenimente și să te bucuri de compania prietenilor. Este o perioadă bună să-ți înțelegi trecutul și să ieși din postura de victimă. Oportunitățile și șansele de progres pot veni luna aceasta prin intermediul prietenilor și asociaților. Ai putea obține o sponsorizare importantă și poți găsi soluții ingenioase la problemele cu care te confrunți. Te vei bucura de un surplus de energie și vitalitate. Dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate, ai șanse mai mari să le rezolvi și să te recuperezi mai ușor.

Rac

Luna aceasta ai putea avea neînțelegeri cu partenerul legate de finanțe, de buget comun, investiții și credite. S-ar putea ca cei care se află în mijlocul unui partaj să aibă parte de obstacole și să nu le iasă lucrurile așa cum și-ar dori. Pe de altă parte, Saturn le cere o maturizare din punct de vedere intim. În cuplu pot ieși la suprafață dependențe și frici sau traume emoționale nevindecate. Te vei bucura de o lună foarte bună în sectorul profesional. Ai curaj să te afirmi, să-ți atingi obiectivele și vei deveni cât mai vizibilă. Poți face progrese remarcabile în carieră, aspect care poate însemna noi responsabilități, o nouă funcție sau chiar o nouă direcție profesională. Chiar dacă în primele trei săptămâni ale lunii s-ar putea să nu te simți în apele tale și să fii mai obosită, mai neliniștită și agitată pe interior, după 21 iunie, situația se va schimba radical și îți vei recăpăta energia și pofta de viață.

Leu

Saturn va intra în retrogradare în sectorul relațiilor, aspect care poate aduce neînțelegeri, nemulțumiri și fel și fel de blocaje în viața de cuplu. Te poți simți neiubită și poți avea senzația că partenerul s-a îndepărtat sau că manifestă o atitudine ostilă pe care nu o înțelegi. În primele trei săptămâni din lună, ai șansa să te afirmi, să te faci cunoscută și chiar să obții niște beneficii de pe urma muncii, în special fiind vorba de beneficii de imagine. Pe de altă parte, este o perioadă foarte bună să înveți lucruri noi, să studiezi și să te înscrii la un curs. Nu se întrevăd probleme de sănătate luna aceasta, cel puțin până pe 21 iunie. Ulterior s-ar putea să apară o senzație de oboseală mai accentuată și să se activeze niște frici și anxietăți. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru călătorii, așa că nu ar strica o vacanță mai lungă, dincolo de granițele țării.

Fecioară

Este o perioadă benefică pentru reconectare cu partenerul în intimitate și pentru a duce pasiunea pe culmi înalte. Vei lua niște decizii profesionale importante. S-ar putea ca în urma reevaluărilor făcute sau a nemulțumirilor apărute în ultimele săptămâni, să iei decizia unei reconversii profesionale. Pe de altă parte, din punct de vedere financiar, e bine să nu te implici în investiții riscante și să lupți mai mult pentru drepturile tale financiare sau pentru a obține niște bunuri materiale. Șansele sunt de partea ta. Deși nu se întrevăd probleme de sănătate, există o tendință de a-ți accentua unele frici și de a cădea pradă unor dependențe mai vechi. Nevoia de adrenalina este la cote maxime și din cauza aceasta poți risca peste măsură.

Balanță

Din punct de vedere sentimental, luna iunie se anunță foarte intensă. În cuplu este o perioadă destul de conflictuală, dar orice ceartă poate aduce un salt înainte în consolidarea legăturii.
Din punct de vedere profesional, este o lună foarte bună pentru a semna contracte și a intra în noi colaborări. Nu se întrevăd probleme de sănătate luna aceasta, însă retrogradarea lui Saturn îți poate aduce o stare afectivă mai puțin plăcută. S-ar putea să activezi niște frici și să dai frâu liber unor vicii care să îți strice buna dispoziție chiar atunci când te aștepți mai puțin.

Scorpion

Venus, planeta iubirii și guvernatoarea relațiilor Scorpionilor, va tranzita chiar acest sector până pe 23 iunie, prin urmare șansele de consolidare a relației cu partenerul de viață sunt mari. Și Mercur va reveni în mers direct aici și va ajuta la îmbunătățirea comunicării în cuplu. Luna asta ai tendința de a prelua prea multe responsabilități și de a lucra peste program. Este o perioadă care vine cu multă muncă, însă poate aduce și oportunități de creștere profesională. Ai mare grijă la nivelul de stres care poate atinge cote alarmante și din cauza căruia se pot agrava anumite probleme de sănătate deja existente. Pe de altă parte, ai grijă la modul în care îți desfășori activitățile pentru că există risc de accidentare.

Săgetător

Ai o poftă de viață ieșită din comun. Luna aceasta ai șanse să te reîndrăgostești de partener. Atenție la tendința de infidelitate! Activitățile în doi au scopul de a consolida relațiile aflate la început. Luna iunie vine cu foarte multă creativitate și poate aduce succes dacă te implici în proiecte artistice. Este o perioadă în care muncești de plăcere și poți obține beneficii în urma muncii depuse. În primele trei săptămâni din luna iunie, șansele de a rezolva o problemă de sănătate sunt foarte mari. De asemenea, este o perioadă în care te poți recupera mai ușor în urma unei afecțiuni. Ar fi bine să te odihnești mai mult.

Capricorn

Este o perioadă destul de conflictuală în familie. Dincolo de neînțelegerile cu cei dragi, pot să apară și fel și fel de stricăciuni în casă, care se cer rezolvate. Este un tranzit bun pentru redescoperirea partenerului și pentru activități distractive în doi. Totodată, reconectarea la copii este importantă acum și susținută de astre. Cel mai probabil, după o perioadă de reevaluări, ajungi la concluzia că trebuie să-ți schimbi programul de muncă, modul în care îți desfășori sarcinile și toate astea pentru a avea mai mult timp pentru tine și pentru activitățile care îți fac plăcere. Dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate și le-ai ignorat până acum, după jumătatea lunii te poți preocupa de rezolvarea acestora. Este, de asemenea, o perioadă bună pentru schimbarea stilului de viață cu unul mai sănătos.

Vărsător

Soarele, guvernatorul relațiilor Vărsătorilor, se va afla în tranzit prin sectorul iubirii în primele trei săptămâni din lună. Acest aspect susține nativii să se apropie de partener și să se dedice unor activități împreună. Este o perioadă în care te poți distra mai mult, poți călători și chiar și o banală plimbare la ceas de seară poate contribui la consolidarea relației. Este nevoie să acorzi mai multă atenție partenerului pentru că ai tendința de a deveni sobră și rece. Este o perioadă foarte bună pentru negocieri și pentru rezolvarea unor situații ce țin de acte. De asemenea, este o perioadă bună pentru a dau un examen, de exemplu pentru a obține permisul de conducere.

Pești

Luna aceasta îți vei îmbunătăți comunicarea în cuplu. S-ar putea ca problemele legate de familie și casă să devină mai accentuate în prima parte a lunii, însă după 21 iunie vei avea parte de distracții alături de persoana iubită. Luna Plină din 14 iunie poate aduce încheierea unei etape și culegerea roadelor. Nu este exclus să fii dezamăgită de rezultatele obținute în urma unui proiect sau în urma unei munci depuse. Saturn va începe să retrogradeze în sectorul sănătății, aspect care poate aduce niște probleme de sănătate mai vechi sau chiar de natură cronică. Este o perioadă bună să te responsabilizezi și să abordezi cu maturitate astfel de contexte.

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.