Horoscopul lunii mai 2022: Ce prezic astrele pentru fiecare zodie

Luna mai vine cu eclipsa de lună, care va avea loc pe data de 16. Din acest motiv, multe persoane s-ar putea confrunta cu o cădere emoțională sau fizică. Astrologii sugerează multă odihnă, timp pentru suflet și reconectarea cu valorile spirituale profunde.

Berbec

Ai tendința să fii mai preocupată de propria ta persoană, de propriile nevoi și dorințe, de afirmarea ta socio-profesională, de dezvoltarea personală. Astfel, ai toate șansele să strălucești, iar entuziasmul tău este molipsitor și foarte atractiv. Ar fi bine să fii prudentă și calculată, să verifici anumite calcule, să revizuiești anumite documente sau contracte și să renegociezi anumite venituri, condițiile unor colaborări, contractul de muncă. În luna mai 2022 ești plină de energie, așa că ai posibilitatea să revii foarte repede la o formă fizică și psihică mai bună. Ai face bine să reiei activitățile fizice și sportive pe care le-ai neglijat, astfel încât să consume surplusul de energie într-un mod util, constructiv.

Taur

Luna aceasta ai tendința să devii mai introvertită decât de obicei și să nu îți deschizi prea ușor inima în fața altora. Nu prea ești dispusă să îți exprimi sentimentele, ci preferi o prietenie frumoasă, o relație platonică. Dacă ești într-o relație de mult timp, ai șansa să te apropii mai mult de persoana dragă, să comunicați sincer și să ierți sau să uiți de problemele din trecut. S-ar putea să apară conflicte în legătură cu banii comuni, cu o moștenire, cu o împărțeală, cu închiderea unei afaceri sau cu ieșirea dintr-o investiție comună, de aceea ar fi bine să-ți reorganizezi bugetul. Nu te grăbi să faci declarații celor din jur, căci te-ar putea dezamăgi.

Gemeni

În această lună ar fi bine să acorzi mai multă atenție partenerului și chiar să ieșiți împreună în lume. Chiar dacă te tentează să ieși cu prietenii/prietenele, acum este vremea să dedici mai mult timp vieții de cuplu. Împreună, aveți o excelentă ocazie să scăpați de rutină și de plictiseală, mergând la spectacole, la petreceri sau la câte o plimbare. Ai face bine să cauți activități pe care le puteți face împreună, să cultivi preocupările comune. Sunt șanse să începi un nou proiect profesional sau să fii numită la conducerea unui proiect mai mare, de grup, ori a unei echipe. Cei din jur îți apreciază competența și îți recunosc meritele, te bucuri de notorietate în domeniul tău de activitate. Dacă vor apărea conflicte sau neînțelegeri, ar fi bine să inițiezi discuții și negocieri cu angajatorul, dar având grijă să nu adopți un ton agresiv. Acordă mai multă atenție stării de sănătate și mergi imediat la medic dacă anumite simptome se înrăutățesc.

Rac

Este foarte posibil ca în luna mai să se nască idile noi, iar relațiile existente pot fi puse la încercare, astfel încât să devină limpede dacă au șanse reale pe termen lung. Astfel, s-ar putea să ai parte de momente mai dificile sau mai delicate, dar acestea te ajută să conștientizezi dacă ții cu adevărat la perechea ta și dacă perechea ta te iubește cu adevărat. În prima parte a lunii este posibil să ai parte de câștiguri neașteptate, să primești despăgubiri ori să beneficiezi de finanțări. De asemenea, ai șansa să scapi de o datorie cu ajutorul unui prieten, printr-o manevră ingenioasă și surprinzătoare. Este foarte posibil să fii promovată, numită la conducerea unui proiect la care ai muncit din greu o perioadă îndelungată. Este posibil să înțelegi greșit ceea ce îți spun ceilalți, așa că ai face bine să nu te grăbești să vorbești ori să tragi concluzii.

Leu

În luna mai vei avea parte de surprize plăcute în plan amoros, fie îți vei întemeia o familie, fie lucrurile vor merge foarte bine în relația cu soțul. Există probabilitatea de dispute. Chiar dacă ești convinsă că ai dreptate, este de preferat să nu îi contrazici mereu pe cei din jur și să îți stăpânești tendința de a fi dominatoare. De asemenea, ar fi bine să îți revizuiești prioritățile financiare și modul în care cheltui banii, ținând cont de obiectivele pe care ți le-ai propus pe termen lung. S-ar putea să constați că anumite parteneriate, asocieri ori colaborări nu mai pot continua ca până acum dar, pe de altă parte, este posibil să apară oportunități neașteptate de a pune bazele unor parteneriate noi. Viața ta profesională se poate schimba în bine, mai ales dacă ești dispusă să adopți o perspectivă nouă, eliberată de prejudecăți învechite.

Fecioară

În această lună este de preferat să nu iei decizii importante, din cauză că s-ar putea să nu știi foarte bine ce vrei și să nu gândești suficient de limpede. În schimb, această perioadă îți oferă ocazia să analizezi și să reevaluezi relațiile importante din viața ta. Nu este exclus ca o persoană din trecut să încerce să revină în viața ta. Ar fi bine să nu te grăbești să iei o decizie și să nu te lași amăgită de promisiuni. Este vremea să îți revizuiești obiectivele și să îți ajustezi direcția de urmat în carieră în funcție de perspectivele actuale și având grijă să nu ratezi oportunitățile de schimbare. Dacă lucrezi într-un domeniu legat de comunicare sau dacă ai o pasiune pentru scris, s-ar putea ca un moment de cumpănă care are loc în jurul datei de 16 mai să te inspire și să te motiveze să te apuci serios de treabă. Este foarte posibil ca pe parcursul lunii mai 2022 să apară posibilitatea de a scăpa de un credit ori de o datorie.

Balanță

Parcurgi o perioadă foarte bună pentru consolidarea și îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți, inclusiv a căsniciei. E indicat să fii dispusă să înveți de la persoana iubită, pentru că îți poate oferi o frumoasă lecție de înțelepciune, care te ajută să te cunoști mai bine și să progresezi. Profită de energia acestei perioade pentru a clarifica lucrurile și pentru a te desprinde de anumite persoane care nu îți fac bine. Dacă ai o afacere proprie, ai posibilitatea să atragi clienți noi și să începi discuții ori negocieri pentru noi colaborări ori asocieri. Este necesar să-ți revizuiești strategia financiară și modul în care îți cheltui banii sau în care îți valorifici resursele. Ești predispusă la acutizarea unor boli mai vechi. Prin urmare, este posibil să fii nevoită să mergi la medic, fie pentru investigații suplimentare, fie pentru reluarea unor proceduri terapeutice.

Scorpion

În luna mai nu este momentul să se ia decizii majore, cu impact pe termen lung. În schimb, este o perioadă bună pentru introspecție, pentru o reevaluare personală și pentru o analiză onestă a relațiilor importante din viața ta. Redefinirea de sine poate conduce și la schimbarea atitudinii pe care o ai în căsnicie sau în relația romantică. Este foarte posibil să ia naștere diverse discuții, poate chiar în contradictoriu, dar în multe cazuri aceste discuții conduc la consolidarea relației. Ai posibilitatea să-ți sporească veniturile – dar numai prin muncă asiduă, implicare, dedicare, meticulozitate și o bună organizare. Este foarte posibil să te alegi cu responsabilități suplimentare dar, dacă vrei să câștigi mai mulți bani, nu ai încotro. Este momentul să ia o decizie dificilă în plan personal și profesional, căci ai putea să simți că trebuie să schimbi complet direcția ori domeniul de activitate, sau chiar că este cazul să emigrezi pentru a putea începe o nouă afacere ori pentru a găsi un loc de muncă mai bun. Stresul prelungit te predispune la alergii, răceli, dureri de cap, neatenție sau somnolență. Prin urmare, ar fi bine să îți rezervi suficient timp pentru odihnă și pentru activități care te relaxează, în special pentru activități în aer liber.

Săgetător

În luna mai 2022 nu duci lipsă de aventură și de farmec, dar este posibil să apară o tendință către excese și comportamente riscante. Sarcinile nedorite ar putea să reprezinte și ele complicații neașteptate, așa că se recomandă prudență. Este vremea să îți analizezi viața de cuplu și să îți revizuiești concepțiile despre parteneriat și despre căsnicie. De asemenea, ar fi bine să cântărești cu atenție responsabilitățile pe care ești dispusă să ți le asumi și, împreună cu persoana iubită, să vă revizuiți planurile comune pe termen lung. Încă nu este momentul să iei decizii importante, pentru că ai nevoie de timp de gândire. La serviciu, s-ar putea să ți se facă multe oferte în această perioadă, dar înțelept ar fi să nu te grăbești să dai un răspuns definitiv. Analizează cu atenție relațiile importante pentru tine, inclusiv în plan profesional. Ai posibilitatea să renegociezi regulile după care funcționează unele parteneriate. Starea de sănătate poate fi fluctuantă în această perioadă și depinde mult de ritmul de viață pe care îl adopți. Dacă te lași purtată de dorința de distracție ori de aventuri de-o noapte, dacă faci nopți albe și sari peste orele de somn, atunci nu ai de ce să te miri că ești obosită, că te găsesc alergiile și răcelile.

Capricorn

Pentru Capricorni, luna mai 2022 se anunță destul de dificilă în plan sentimental și relațional. Pot apărea diverse tulburări în viața de familie dar, pe de altă parte, se creează cele mai bune condiții pentru lămurirea unor situații și pentru iertare. De asemenea, este de așteptat să îți sporească preocuparea față de securitatea personală, stabilitatea familiei și relația cu părinții. Este indicat să faci tot posibilul pentru a evita certurile și să te străduiește să găsești cea mai bună soluție. Te așteaptă o perioadă foarte bună pentru a face un bilanț profesional și pentru a decide dacă munca pe care o desfășori te împlinește și te reprezintă, dacă este suficient de sigură sau suficient de bine plătită. E timpul pentru a-ți reorganiza activitatea, pentru a-ți optimiza ritmul de muncă și pentru a-ți revizui prioritățile profesionale, astfel încât să devii mai eficient și să nu ajungi la extenuare. Este important să îți rămână suficient timp pentru activități care te relaxează, pentru că acestea îți stimulează creativitatea, ceea ce te ajută mult în plan profesional. În ceea ce privește banii, este nevoie de disciplină. Nu este exclus să ai parte de o surpriză plăcută în jurul datei de 5 mai. Nu este exclus ca o afecțiune mai veche să îți dea de furcă și să te trimită la medic sau să îți arate că este necesar să adopți un stil de viață mai sănătos.

Vărsător

În luna mai 2022, Vărsătorii au multe lucruri de reevaluat și de pus în ordine în plan sentimental. Este de preferat să nu începi relații sentimentale noi, ci să meditezi la relațiile din trecut și la învățăturile care s-ar putea desprinde din ceea ce ai trăit până acum. Este cea mai bună perioadă pentru a stabili dacă nevoile tale afective sunt împlinite și dacă, la rândul tău, ești capabilă să oferi persoanei iubite ceea ce așteaptă de la tine. Este foarte posibil să constați că a venit momentul unor asumări sau că relația ta sentimentală trece prin schimbări majore, la care este necesar să te adaptezi. Nu este cazul să iei lucrurile în tragic, ci să te străduiești să fii mai flexibilă și să vorbești deschis despre ceea ce simți, despre ceea ce îți dorești. În ceea ce privește banii, atenție sporită la taxe, impozite, credite și investiții. Este vremea să refaci anumite calcule și să renegociezi partea financiară a unor contracte. De asemenea, ar fi bine să nu faci datorii noi. Nu ți-ar strica să petreci mai mult timp în liniște, departe de vacarmul zilnic și să ieși mai des în natură.

Pești

În luna mai, cariera nativilor Pești va ajunge pe o treaptă mai înaltă. În timp ce pe plan sentimental, vă doriți să petreceți mai mult timp alături de persoana iubită, ar trebui să luați totuși în considerare agitația din ultimele săptămâni și să acordați atenție și sănătății. Pe plan profesional, totul va merge din ce în ce mai bie, odată cu lămurirea unor discuții aprinse. Vei avea parte de câteva confruntări directe cu partenerul din cauza faptului că îți dorești mai mulți bani. De la jumătatea lunii vei observa o oboseală mai accentuată, atât fizică, cât și psihică, dar și o slăbire a sistemului imunitar. Acesta va fi semnul care îți va declanșa anumite semne de întrebare, iar totodată vei ajunge într-o vizită la medic.

sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.