Ce hăinuțe pentru copii sunt la modă în această primăvară

Moda pentru copii împrumută în acest an elemente din cea pentru maturi. Sunt în vogă accesoriile textile de înaltă calitate, ecofriendly, practice și versatile. Pentru bebeluși sunt indicate muselinele, dar și articolele de îmbrăcăminte elegante și confortabile, foarte moi la atingere. De asemenea, sunt la modă culorile neutre și nuanțele deschise.

Iată ce hăinuțe pentru copii sunt la modă în această primăvară și nu trebuie să lipsească din garderoba micuțului tău!

Jachetele

Fie că ai un băiat sau o fată, nu ezita să-i cumperi o jachetă, perfectă pentru zilele răcoroase de primăvară sau pentru atunci când adie vântul. Jachetele din blugi sunt la modă în această primăvară și poate fi combinată perfect cu rochii, fustițe, blugi sau chiar pantaloni. De asemenea, poți alege jachete cu inserții de blană pe manșete și guler sau cu paiete pe braț, cât și cu broderii. Vor fi pe placul micuților!

Salopetele

Fie că ai o fetiță-bebeluș sau una mai mare, din garderoba acesteia nu trebuie să lipsească salopetele. Cu un guler tip cămașă, închidere cu nasturi în față și o curea, salopeta poate fi purtată oriunde și în orice moment al zilei. Poate fi asortată cu o pereche de teniși, ghetuțe sau chiar pantofi cu talpă joasă, alături de o vestă sau o jachetă.

Blugii culottes

Blugii sunt îndrăgiți de fetițele de toate vârstele. Anul acesta sunt la modă blugii culottes, cu diverse imprimeuri sau inserții. Sunt perfecți pentru plimbări, purtați cu ghetuțe și un tricou din material natural, care să ofere cât mai multă libertate de mișcare.

citește și: De ce trebuie să lăsăm copiii să-și aleagă singuri hainele

Rochiile din tul

Rochiile din tul, cu volane, vor fi la modă și în sezonul primăvară-vară 2022. Acestea pot fi purtate de toate fetițele, iar dacă alegi un model și pentru tine, veți obține un set mamă-fiică, care va întoarce toate privirile.

Costumele de trening

Pentru momentele de joacă, pentru plimbări sau chiar la grădiniță, costumele de trening sunt perfecte atât pentru băieți, cât și pentru fetițe. Alege un costum din materiale naturale, de bună calitate, cu cât mai puține cusături, care să nu-l jeneze pe cel mic.

Indiferent de modă, hainele pentru copii trebuie să ofere comoditate și siguranță!

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.