Ce accesorii pentru păr sunt la modă în această primăvară

Odată cu sosirea primăverii, avem tendința de a purta mai multe accesorii pentru păr. Acestea sunt o metodă ușoară de a face chiar și cea mai banală coafură să arate bine și te pot salva din orice situație. O clamă, o bandană sau o bentiță te va ajuta să transformi nu doar coafura, ci chiar întregul look.

Iată ce accesorii pentru păr sunt la modă în această primăvară!

Agrafele cu perle sau cristale

Și în acest sezon sunt la modă agrafele cu cristale și perle. Iar când vine vorba de purtarea acestora, nici măcar nu e nevoie să te coafezi. Tot ce trebuie să faci este să-ți prinzi părul pe o parte cu o astfel de agrafă sau chiar cu mai multe și vei fi și tu în pas cu moda.

Bentițele plușate

Bentițele plușate revin în vogă și în primăvara 2022. Acestea amintesc de coroanele regale și te vei simți o adevărată regină purtând o astfel de bentiță. Poate fi decorată cu pietre, mărgele, flori sau perle și va completa perfect o ținută elegantă sau de seară. Iar bentițele cu materialul textil ușor încrețit sau cele cu imprimeu flori sau animal print, se potrivesc cu orice ținută de zi.

Bandanele și eșarfele

Acestea nu au ieșit din modă, ci din contra, se poartă și în acest sezon. Le poți include în crearea unor coafuri interesante, care te vor ajuta să completezi perfect orice ținută. O eșarfă răsucită originală înlocuiește bentița la modă, susține coafura și completează aspectul elegant. Mai mult chiar, acestea se potrivesc cu orice tip de tunsoare.

Turbanele tricotate

Pentru zilele friguroase de primăvară, dacă vei purta un turban croșetat, nu vei da greș. Culorile trendului sunt gri, maro, albastru și se poartă la orice ținută.

Care sunt accesoriile tale de păr preferate?

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.