Ce ținute să alegi pentru zilele dedicate îndrăgostiților

Zilele dedicate celor îndrăgostiți – 14 februarie și Dragobete sunt printre cele mai importante zile ale lui februarie. Chiar dacă multe persoane nu le sărbătoresc, totuși în unele familii acestea sunt marcate cu drag. Dacă și în familia ta sunt sărbătorite, cu siguranță vei organiza o masă festivă, la care vei purta ținute speciale. Sau, dacă soțul te invită la cină, să știi că acest articol îți va fi de ajutor.

Iată ce ținute să alegi pentru zilele dedicate îndrăgostiților!

Simbolurile acestei sărbători cuprind tot ceea ce este legat de iubire, într-un fel sau altul, iar culoarea caracteristică este roșul.

Rochie roșie

Rochiile roșii sunt la mare căutare în această perioadă, tocmai din acest motiv. Îmbrăcând o rochie roșie, nu vei da greș niciodată. Ai grijă doar ca aceasta să ți se potrivească perfect siluetei și să o accesorizezi cu un colier și o pereche de cercei. De asemenea, o rochie roșie de seară se poartă cu pantofi cu toc înalt.

Rochii cu imprimeuri

Pentru a fi specială și a ieși în evidență, nu este obligatoriu să porți roșu. Poți opta pentru imprimeuri vesele, fie în formă de inimioară, fie cu orice simbol care amintește de iubire. De asemenea, poți adopta o ținută în stil romantic retro, cu imprimeuri florale, detalii rafinate de dantelă sau o rochie care amintește de anii ’50.

Rochie neagră din paiete

O rochie neagră din paiete este perfectă pentru a crea impact maximum în seara de Valentine’s, mai ales dacă mergi la cină cu persoana iubită. Inserțiile de dantelă adaugă o notă senzuală și feminină întregii ținute.

Costum pentru o cină în familie

Dacă vei organiza o cină în familie, dar vrei să ieși în evidență cu un stil cât mai clasic, alege un costum într-o nuanță intensă de fucsia, cu inserții de strasuri. Este o ținută recomandată pentru un look ultra feminin și sofisticat.

Pantaloni din piele

Pentru o cină în oraș, cu prietenele, fără iubiți sau soți, alege o pereche de pantaloni din piele. Pantalonii din piele ecologică sunt la modă în acest moment și pot fi purtați aproape cu orice ocazie. Pot fi integrați într-o ținută casual, dar pot fi purtați și seara, pentru o apariție de neuitat.

Indiferent de ținuta aleasă, nu uita că la fel de mult contează să fii alături de oamenii potriviți!

sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.