Edujoc a salvat Crăciunul copiilor internați în spital

Și în acest an, cei de la Edujoc au făcut posibilă sărbătoarea copiilor care își petrec Crăciunul în spital. Joi, 23 decembrie, săniuța zburătoare a aterizat la spitalul Emilian Coțaga din capitală. Acțiunea este la a doua ediție.

Din cauza restricițiilor legate de pandemie, Moș Crăciun nu a avut voie să intre în spital. Iar micuții internați riscau să rămână fără cadouri.

Dar nimeni nu poate anula dorința de a dărui a celor de la Edujoc. Ei au decis să intervină și în acest an pentru a salva Crăciunul și a oferi bucurii și daruri educative copiilor. Săniuța a fost montată pe nacela unui autoturn cu care a zburat și a aterizat la geamurile fiecărui copil din spital.


”Am sunat administrația spitalului. Au fost foarte receptivi, mi-au dat numărul și vârsta copiilor, iar împreună cu cei 4 bunici am pregătit jucării educative pentru copilașii spitalizați. Am vrut ca cei mici să nu se simtă singuri şi uitați de Moş Crăciun în spital. Cu siguranță că jucăriile educative îi vor face să uite de boală, iar bucuria şi trăirile frumoase de azi vor contribui semnificativ la grabnica lor însănătoșire.” – a declarat Victoria Novac Hâncu, co-fondatoare Edujoc pentru www.mamaimperfectă.md.

Cel mai frumos cadou de Crăciun pentru aceşti copii este să meargă acasă sănătoşi. Iar Edujoc a știut cum să le împartă un pic de bucurie și i-a făcut să uite de boală, măcar și pentru câteva clipe.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.