Idei handmade de coronițe de pus la ușa de la intrare în această iarnă

O casă care arată bine la exterior, te îndeamnă să-i treci pragul. Și ce este mai frumos decât, după o zi de lucru, să fii întâmpinată de o coroniță de sărbătoare, făcută chiar cu mâinile tale? Dacă nu mai știi ce fel de coroniță să faci în acest an, ideile de mai jos te-ar putea ajuta.

O coroniță din globuri

Globurile nu sunt doar pentru a fi prinse pe brad. Din ele poți face și o coroniță extraordinară pentru ușa de la intrare. Ai nevoie de o bază de coroniță, pe care să lipești globurile cu ajutorul cleiului fierbinte. Prinde apoi o fundă colorată și agață de ușă compoziția obținută.

Coroniță din fulgi de fetru

Dacă ai acasă fetru sau orice stofă de culoare albă, decupează din ea fulgi de diverse dimensiuni, apoi lipește-i pe o bază de coroniță. Prinde-o la ușa de la intrare și bucură-te de atmosfera de sărbătoare.

Coroniță din nasturi

Cu sigură ai prin casă nasturi de diverse dimensiuni și culori. Prinde-o pe o bază de coroniță, folosind clei fierbinte. Vei obține o coroniță colorată și neobișnuită, care va atrage toate privirile.

Coroniță din conuri de brad

Ce fel de iarnă fără decorațiuni din conuri de brad? Dacă le ai prin casă, poți face din ele o coroniță. Lipește conurile pe o bază, adaugă câteva crenguțe cu pomușoare pentru decor și prinde coronița la ușă.

Coroniță dintr-o ramă foto

O ramă foto veche poate fi folosită pentru a face din ea o coroniță de pus la ușă. Vopsește rama în culoare roșie, apoi prinde la mijlocul acesteia globuri de diverse culori și o fundiță. Coronița este gata!

Pentru și mai multă inspirație, îți vin în ajutor imaginile de mai jos.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.