Horoscopul lunii decembrie. Cum va fi ultima lună din acest an

Ultima lună a anului 2021 este marcată de eclipsa de Soare, care are loc la data de 4 decembrie în Săgetător, la Nodul Sud. Se spune că această eclipsă este prevestitoare de bucurie, de vești bune, de situații și evenimente care ne stimulează să ne bucurăm de viață și de tot ceea ce avem și trăim.

Iată ce prezic astrele pentru luna decembrie!

Berbec

S-ar putea să mergi într-o călătorie urgentă de afaceri, care va fi mai lungă decât planificai și în cadrul căreia vei rezolva probleme personale. Astfel, vei avea ocazia să faci cunoștință cu oameni noi, cu parteneri de afaceri, care s-ar putea să te ajute. Dacă nu se va întâmpla asta, așteaptă să fii tu vizitată de oaspeți străini. Decembrie este o lună potrivită pentru începerea cursurilor sau a obiceiurilor noi. Evită conflictele în a doua jumătate a lunii. Acestea ți-ar putea afecta reputația.

Taur

În decembrie nu abuza de sprijinul altora, ci mobilizează-ți toate forțele și pariază pe cele mai bune calități ale tale! În prima jumătate a lunii te-ai putea confrunta cu probleme de afaceri, de aceea este bine să iei propriile decizii și să te gândești cu atenție la totul înainte de a acționa. În a doua parte a lunii, sănătatea va lăsa mult de dorit. De aceea, renunță la sporturi extreme și la prea multă activitate.

Gemeni

Pentru Gemeni luna aceasta nu este prea favorabilă în relații. Cu partenerul s-ar putea să ai un conflict, iar dacă nu ești într-o relație, nici nu o face acum. În schimb, construiește relații cu partenerii de afaceri. Fă noi conexiuni, vor fi foarte interesante și promițătoare! La serviciu vei avea rezultate frumoase. Nu vor fi obstacole în atingerea obiectivelor, poți încheia contracte, rezolva probleme legale și poți crește profesional, mai ales în prima săptămână. După data de 8 începe o perioadă mai dificilă, de aceea evită conflictele și nu lua decizii importante.

Rac

În această lună ar putea apărea posibilitatea de a studia ceva nou sau de a avea un nou job. În privința sănătății, nu-ți face griji. Va trebui însă să îngrijești de cei dragi, care se vor îmbolnăvi. În ultima săptămână a lunii, vei avea dorința de a face față dificultăților, vei putea rezolva problemele și vei intra în noul an într-o dispoziție mai optimistă.

Leu

Vei avea o lună interesantă din toate punctele de vedere. Atunci când ai de-a face cu oamenii, trebuie să folosești compromis, toleranță și răbdare. Există șansa de a stabili contacte interesante și de a-ți crește semnificativ autoritatea în societate. În același timp, fii credincioasă partenerului și veți avea o relație frumoasă. Oamenii de afaceri, micii antreprenori, oamenii creativi și profesorii se vor descurca bine. Și dacă faci parte dintre ei, să nu-ți fie teamă să investești în ceva nou și pe termen lung!

Fecioară

În decembrie nu-ți neglija familia! Dacă există și copii, atunci comunică onest și sincer cu ei, ai grijă de părinți, bunici și de persoana iubită. Comportă-te responsabil chiar și în problemele casnice minore. Poți vizita rude îndepărtate, poți comunica mai bine, dar asta nu înseamnă că nu sunt excluse despărțiri și întorsături neașteptate ale destinului. E o lună bună pentru amenajarea sau cumpărarea unei noi locuințe.

Balanță

Perioada aceasta este favorabilă lucrului la proiecte comune împreună cu familia. Dacă te-ai gândit să începi o afacere comună, este timpul. Ai putea avea parte de o călătorie sau câteva zile de odihnă, care vor adu e o schimbare de la mediul obișnuit. La serviciu, poți fi acuzată pentru greșeli și eșecuri, învinovățită pentru neprofesionalism și sunt posibile probleme legale. Vor apărea neîncrederea și suspiciunea, ceea ce va complica și comunicarea și luarea de decizii avantajoase.

Scorpion

Luna aceasta va fi productivă din punct de vedere financiar, dar numai dacă vei lucra din greu. Dacă ai economii puse deoparte, ai putea începe propria afacere, căci e momentul potrivit pentru investiții pe termen lung. Ar fi bine să păstrezi planurile pentru tine și să refuzi să discuți despre greșelile altor persoane sau să te lauzi cu calitățile personale. Dacă te simți obosită, ia o pauză.

Săgetător

În decembrie îți poți asuma riscuri, dar analizează totul foarte bine. Trebuie să dai dovadă de răbdare și de perseverență, iar la serviciu ai grijă cu cine și ce discuți. Primele săptămâni ale acestei luni vin cu schimbări. Nu le rata, ci profită de ele. După data de 21 totul e mai relaxat, motiv pentru care ar fi bine să faci planuri pentru anul viitor. În viața personală vei avea conflicte, însă cu înțelegere și răbdare, se vor rezolva.


Capricorn

E timpul să faci bilanțul anului care a trecut și să-ți pui noi dorințe pentru cel care vine. În prima săptămână, vei avea ocazia să pui lucrurile în ordine, să stabilizezi relațiile controversate, astfel încât, în momentele dificile, să ai pe cine să te bazezi. Din a doua săptămână totul se va schimba și vei experimenta stări de nemulțumire, dar s-ar putea și să te îmbolnăvești. Sunt indicate actele de caritate, căci financiar stai destul de bine, iar în relație ar trebui să fii mai atentă cu partenerul.

Vărsător

Decembrie va fi o lună destul de liniştită. Sunt posibile noi cunoștințe care vor fi utile în viitor, iar întâlnirile cu rudele vor ajuta la întărirea legăturilor de familie, precum și la restabilirea încrederii. Ar fi bine să termini proiectele începute, căci ți-ar putea aduce bani. Oboseala și rutina pot duce la greșeli și pot ieși la suprafață lucruri care ai fi vrut să stea ascunse, de aceea ai grijă să te și odihnești.

Pești

Este o perioadă favorabilă pentru încheierea de noi afaceri, extinderea celor vechi, semnarea de contracte. Poți primi o ofertă pentru un post nou și mai bine plătit sau poate veni o creștere a salariului la vechiul loc de muncă. În această lună ar fi bine să fii atentă la ceea ce vorbești, căci ai putea crea conflicte atât în colectivul de la serviciu, cât și în familie. Este necesar să-ți aperi părerea, dar nu este foarte indicat să o impui cu forța altor persoane, indiferent dacă ele sunt colegi sau rude. În ultima parte a lunii, te vei însănătoși dacă ai fost bolnavă, vei fi activă social, vei profita de oportunitățile care se pot ivi.

În decembrie frumos și productiv să ai!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.