Sezonul fotografiilor în livezile înflorite. Vezi cele mai frumoase poze ale vedetelor de la noi

În Moldova au înflorit livezile, motiv ca mai multe persoane publice să se lase fotografiate printre crengile copacilor în floare. Mai jos vă prezentăm o galerie foto cu vedetele care se bucură de primăvara de afară și bucură și ochii admiratorilor lor.

Interpreta Tatiana Heghea a postat o serie de fotografii lângă un copac proaspăt înflorit menționând următoarele: „copaci înfloriți, flori de o frumusețe incomparabilă într-un amalgam de culori intense. Eu azi am fost un copil.”

Bloggerița Daniela Culev este o mamă activă. Daniela postează des poze din diferite locații ale Moldovei. De data aceasta, fiica interpretei Janet Erhan, s-a bucurat de apus într-o livadă moldovenească.

Gloria Gorceag n-a ratat peisajul magic oferit de natură. Interpreta a pozat într-o livadă de măr, lăsând la vedere burtica de graviduță. Gloria se află în ultimul trimestru de sarcină, motiv ca să imortalizeze această perioadă unică din viața unei femei.

Cristina Gheiceanu locuiește de o bună bucată de timp în Elveția. Fosta prezentatoare de la ProTv este foarte activă pe social media și oferă publicului său imagini frumoase din viața de zi cu zi. În una din postări, bloggerița a postat fotografii lângă un copac înflorit, etalându-și burtica de la 28 de săptămâni de sarcină.

Sursa Foto: Instagram.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.