Vedete care au ales vegetarianismul pentru copiii lor

Vegetarianismul sau veganismul sunt curente care au fost adoptate și de către oamenii publici de la noi. Odată ce au descoperit beneficiile acestui stil de viață, unele vedete au ales ca și copiii lor să renunțe la consumul de carne și alte produse de origine animală. Iată câteva personalități din țara noastră care au eliminat carnea din regimul alimentar al copiilor lor.

Anna Smolnițchi. Pe lângă faptul că este vegetariană, jurnalista și bloggerița promovează intens acest stil de viață. Când a fost intrebată ce ar face dacă fetițele ei de 2 și 3 ani i-ar cere carne, jurnalista a spus că la acest subiect nu admite nici un fel de compromis. Ea este ferm convinsă că anume carnea e un cadavru, lucru care nu poate să aducă beneficii și sănătate organismului.

Nicoleta Sava-Hanganu. Interpreta de muzică populară a declarat că se simte foarte bine de când a eliminat carnea din regimul său alimentar. Artista și-a convins și soțul, dar și fetița mai mare, să îi urmeze exemplul.

Corina Dascălu. Nutriționista are un băiețel de aproape trei ani pe nume Leonard, care nu a gustat niciodată carne sau produse lactate. Corina a declarat că toate analizele copilului său sunt perfecte. Mai mult decât atât, Leonard nu a răcit niciodată până acum.

Sursa Foto: Instagram.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.