3 ritualuri de înfrumusețare pe care mulți le fac, dar puțini recunosc asta

Frumusețea nu este întotdeauna… ”frumoasă”. Uneori, poate fi chiar jenant atunci când vorbim despre anumite tratamente de înfrumusețare. Dar, pentru că suntem în 2021 și se pare că nu mai există niciun subiect tabu, îți vorbim deschis despre câteva trucuri de înfrumusețare pe care mulți le fac, dar puțini recunosc acest fapt.

Pastă de dinți pe coșuri. Există numeroasă trucuri sau tratamente pentru a ascunde sau trata imperfecțiunile. Iar pasta de dinți este unul din ele. Mulți o folosesc crezând că aceasta usucă imperfecțiunile. Dermatologii, însă, neagă acest lucru și chiar susțin că pasta de dinți este dăunătoare pentru tenul nostru. Aceasta conține subtanțe periculoase care ar putea agrava acneea și starea tenului nostru în general.

Rasul degetelor de la picioare. Unele domnișoare nu suportă firele de păr care apar în diferite locuri neprevăzute de pe corpul nostru. De exemplu, pe degetele de la picioare. Pentru a scăpa de părul nedorit, de cele mai multe ori femeile folosesc lama de ras. Dacă sunteți, totuși, mai progresive, încercați un aparat de ras pentru sprâncene.

Cremă pentru hemoroizi împotriva cearcănele de sub ochi. Sună straniu. Chiar dubios! Dar numeroși specialiști în make-up folosesc acest truc și chiar depind de el. Această cremă este o soluție excelentă pentru a calma cearcănele și te poate scăpa de pungile de sub ochi.

Sursa Foto: Seventeen.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.