Încălțămintea care va fi la mare căutare în această primăvară

Mai sunt zile numărate până vine primăvară, așa că e momentul potrivit să afli tendințele în materie de încălțăminte pentru noul sezon primăvară/vară 2021. Câteva caracteristici esențiale după care să te conduci sunt: talpa plată, vârf pătrățos, detalii extravagante, încălțămintea confortabilă, stil casual. Vezi mai jos ce perechi de încălțăminte se vor găsi în garderoba fiecărei fashioniste.

Balerini. Dacă în ultima vreme balerinii au fost un subiect tabu în lumea modei, acum poți să-i scoți sigur de pe polițele mai îndepărtate și să-i porți cu îndrăzneală. Doar că experții te îndeamnă să nu-i mai asortezi cu rochii aerate sau fuste plisate, ci cu vestimentație mai neglijentă și comodă, caracteristică stilului grunge.

Cizme de cauciuc. Până vremea va fi potrivită pentru balerini, vin în ajutor cizmele de ploaie. Fie modelele scurte, fie cele mai lungi, cizmele de cauciuc sunt în vogă în acest sezon și cu siguranță se vor mai menține în tendințele din următorii ani. Cu atât mai mult că sunt și foarte confortabile și practice.

Saboți. Ai observat deja că în acest sezon se pune mare preț pe comoditate și practicitate. Iată de ce și saboții fac parte din tendințele esențiale ale anului 2021. Mai cu seamă, vor fi apreciați saboții în reprezentarea lor clasică, adică cei cu talpa groasă din lemn.

Sursa Foto: Google.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.