Top 5 parfumuri pentru femei în 2021

Februarie, supranumit și luna dragostei, vine întotdeauna cu multe emoții dar și cu febra cadourilor. Dacă, însă, nu ai suficient timp sau suficiente idei, află că un parfum este întotdeauna o alegere perfectă și universală. Parfumul este despre asocieri cu evenimente, cu oameni, cu arome, cu lux, cu opulență, cu dragoste. E despre asocierea cu viața, de fapt! Specialistul Vizaje Nica Orhei a făcut pentru tine o selecție a celor mai frumoase parfumuri pentru femei în funcție de caracterul acestora.

Pentru femeia îndrăzneață și puternică – Carolina Herrera Good Girl. Acest parfum inovator conține arome excepționale de tuberoză și iasomie de sambac de cea mai buna calitate, ceea ce îi oferă lumină și feminitate, în timp ce partea întunecată este reprezentată de semințele de tonka și de cacao. Good Girl fascinează prin dualitate, senzualitate, eleganță și independență. Este parfumul perfect care subliniază spiritul și imaginația femeii puternice și moderne.  Notele de vârf sunt migdale și cafea; Notele de mijloc sunt iasomie Sambac și tuberoza; Notele de bază sunt boabe de tonka și cacao.

Pentru femeia feminină și romantică – Vip Rose Carolina Herrera. 212 VIP Rosé este o apă de parfum delicată, cu note de șampanie roz, floare de piersic și
lemn prețios. O aromă floral-lemnoasă de la Carolina Herrera care oferă emoție, seducție și bucurie. Parfumul este inspirat de petrecerile glamuroase din New York, având o compoziție proaspată, senzuală și feminină. Note inițiale: note de fructe, șampanie. Note de mijloc: culoarea piersicii. Notele de bază: chihlimbar, mosc alb, acorduri lemnoase.

Pentru femeia de zi cu zi – Aqua di Gioia Giorgio Armani. Acqua di Gioia este un parfum Floral Acvatic, lansat în anul 2010. Proaspăt, bogat, cristalin, inspirat de imaginea unei insule tropicale luxuriante cu spații verzi. Inspirată de vacanțele petrecute de însuși Armani pe insulele din Pantelleria și Antigua, conceptul parfumului este de evadare în natură, într-un loc mirific, unde ne putem bucura de adevărata vacanță, care ne redă energia, echilibrând corpul și sufletul. Potrivit pentru a fi folosit
în fiecare zi. Acqua di Gioia se deschide cu un amestec plin de viață datorită notelor
de lămâie de amalfi și mentă și cu un simț de prospețime, accentuat de note florale de iasomie și bujor.

Pentru femeia independentă – Libre Yves Saint Laurent. Libre este un parfum manifest al libertății, dedicat celor care trăiesc după propriile reguli.
O reinventare a parfumului floral, care îmbină esența de lavandă din Franța cu
senzualitatea florii de portocal din Maroc, pentru o fuziune florală unică, ce este completată de o notă îndrăzneață de acorduri de mosc. Libre înseamnă libertate și parfumul invită la evadarea din cotidian către noi experiențe. Ambasadoarea noului parfum este Dua Lipa, care întruchipează perfect femeia YSL: liberă, îndrăzneață și care își creează propriile reguli. Notele lascive, masculine de lavandă întâlnesc feminitatea arzătoare a florii de portocal, contopindu-se. O adiere spumoasă de neroli și de mandarină apetisantă. Vanilia incandescentă este îmbrățișată de note de mosc.

Pentru femeia sexy și chic – Si Passione de la Giorgio Armani. Un miros
intens și fără compromis pentru o femeie încrezătoare care îndrăznește să spună da. Sì Passione adaugă o noua dimensiune personalității parfumului feminin al lui Giorgio Armani. Potrivit acestuia, parfumul este „o combinație irezistibilă de grație, putere și spirit independent”. Sì Passione se deschide cu note de piper roz picant, ca o explozie de adrenalină. O inimă florala bate cu pasiune prin iasomie și trandafiri pentru a crea un miros puternic, ca o femeie, aparent fragilă, care arată o putere incredibilă atunci când este ghidată de pasiune. Adăugarea de heliotrop face ca acest parfum să provoace dependență și să acționeze ca o invitație la satisfacerea fără limite a propriilor dorințe. Vanilia caldă și senzuală și lemnul de cedru oferă impresia unui sărut pasional.

Citește și: Top 3 parfumuri pentru bărbați în 2021

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.