Anunț bombă făcut de Oana Zăvoranu. „Vine și la mine bebe”

Oana Zăvoranu a făcut un anunț care a lăsat pur și simplu fanii mască. Ea le-a mărturisit tuturor prietenilor virtuali că este în sfârșit pregătită să devină mamă pentru prima oară.

Asta s-a întâmplat după ce vedeta din România și-a îndemnat fanii la o sesiune de întrebări pe Instagram. Unul din ei a întrebat-o dacă își dorește un copil, iar Oana nu l-a lăsat să aștepte prea mult și a răspuns că este pregătită acum să devină mamă.

”Vine și bebe că este cazul, se cam lasă așteptat șmecherul”, a răspuns ea.

În urmă cu un an Oana mărturisea că și-ar dori să aibă un băiețel cu Alex Ashraf, însă a dezvăluit că ar vrea să apeleze la o mamă surogat și că este este gata să scoată 100.000 de euro din buzunar pentru acest lucru.

“De ce vorbim de adopţie? Care e adopţia? Este ovulul meu! De ce îmi spun mie oamenii că nu am voie să fac un copil pe această cale? Eu am să fac un contract cu individa. Să depăşim durerile facerii, totuşi. Îmi iau nişte obligaţi faţă de mama purtătoare şi faţă de copilul meu. Sunt capabilă să-i ofer afecţiune, pentru că eu sunt un om foarte sensibil. Cum să îmi adopt? Îmi e frică când văd femei gravide, deoarece sunt atât de fragile. De aceea nu am făcut un copil până la vârsta mea. Chiar credeţi că Kim Kardashian a născut? Totul este show! Sunt gata să dau şi 100.000 de euro”, spunea Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Sursa Foto: Playtech.ro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.