Andreea Bălan dă lovitura. Cere custodia fetițelor și pensia alimentară de la George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea sunt despărțiți de ceva timp și se pare că ambii și-au găsit fericirea în brațele altor oameni. Ei sunt în plin proces de divorț, iar Andreea este pregătită să meargă la luptă cu toate armele. Potrivit unor surse apropiate ale interpretei, ea vrea să ceară custodia celor două fetițe și pensia alimentară de la fostul său soț, actorul George Burcea.

Artista este foarte hotărâtă să obțină custodia fetițelor, iar acum aceasta strânge dovezi pe care să le prezinte judecătorilor în cadrul procesului de divorț.

„Este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau. Să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei.

Normal, acum, că George a fost la Ferma, i-au crescut și veniturile și, logic, va crește și cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de plătit. Mai ales că are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă. Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă. Mai ales că observă că George se comportă din ce în ce mai urât.„, a declarat o sursă apropiată interpretei, pentru presa din România.

George Burcea a decis să vorbească despre motivele despărțirii de Andreea Bălan și a declarat că problemele în cuplul lor au început să apară chiar dinaintea nunții, iar despărțirea nu a putut fi evitată.

Sursa Foto: Botosaneanul.ro.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.