5 idei de cadouri de Crăciun pentru mămici

Când în familie apare un copil, toată atenția se focusează asupra lui. Mai ales în perioada sărbătorilor, totul se învârte în jurul copiilor. Dar la fel de importantă este starea de bine a mămicăi. Gândește-te cu ce ai putea să o surprinzi ca să-i creezi acea stare de bine. O poți îndemna să scrie chiar o scrisoare lui Moș Crăciun. Dar pentru că nu e sigur că o va face, fie din lipsă de timp, fie din modestie, îți venim în ajutor cu câteva recomandări:

Un tratament Spa.

O mămică sau o viitoare mămică are nevoie de muuuuult răsfăț. Atât pentru minte, cât și pentru corp. Și pentru că mamele găsesc foarte rar timp pentru ele, o idee ar fi să îi dăruiești un voucher cadou pentru un tratament spa, sau masaj. Doar interesează-te ce saloane oferă astfel de vouchere și sigur acesta va fi unul din cele mai binevenite cadouri.

Ceaiuri naturale

Mămicile tânjesc după minute de liniște și de relaxare. Iar dacă le dai un motiv să-și facă un ceai natural pe care să-l savureze în liniște, să știi că ai nimerit-o cu cadoul. Găsește magazine sau producători de la care să cumperi un coș cu ceaiuri organice și o cană personalizată.

Cărți

Cărțile sunt cadoul perfect pentru oricine este pasionat de lectură. Dacă dăruiți o carte unei mămici, evitați ca aceasta să fie despre parenting. Cu siguranță mămica a citit multă astfel de informație care se găsește peste tot acum. Optați mai degrabă pentru literatură artistică, sau romane. Aflați din timp ce preferințe are. Iar și mai bine iar prinde bine poate o carte motivațională. O carte care să o inspire și motiveze în același timp, sau în care să găsească informație prețioasă despre cum să-și organizeze timpul sau treburile casei, etc.

Cosmetice organice

Nu a mai rămas vreo femeie care să nu folosească diverese produse de îngrijire sau de machiaj. Așa că acesta este mereu o idee salvatoare de cadou. Optați pentru cosmetice naturale. Un set din mai multe produse este o variantă bună!

Bijuterii

Acestea încă sunt considerate cel mai bun prieten al femeilor. S-ar putea ca mămicile care au copii prea mici să nu le poată purta zi de zi petru că cei mici vor fi mereu atrași de un colier sau niște cercei de care vor vrea să tragă. Dar cu siguranță sunt ocazii speciale la care mămica va putea purta astfel de bijuterii. Important atunci când le alegeți să țineți cont de stilul mămicăi și de preferințele ei. Cineva poate să vrea un colier cu pietre strălucitoare, altcineva s-ar putea să se bucure de un pandativ micuț în formă de inimioară atârnat modest de un lănțișor care abia sclipește pe gât.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.