Start sesiunilor foto de Crăciun. Vezi ce actriță și-a creat deja propriile momente magice

Decembrie e perioada pozelor minunate cu toată familia în jurul bradului. În ultimii ani, aproape fiecare optează pentru crearea unor amintiri frumoase. Tot ce trebuie să faci e să apelezi la ajutorul unui fotograf bun și să închiriezi un studiou frumos amenajat. În capitală sunt tot mai multe încăperi de acest fel în ultima vreme. Așadar, cu un obiectiv bun și un decor de poveste, îți poți crea propriul film.

Actrița Inna Colbasiuc a reușit printre primii să adune câteva fotografii superbe pentru arhiva familiei sale. Aceasta și-a bucurat și urmăritorii cu pozele minunate. Fotografiile sunt momente vii care debordează de căldură și fericire.

”Familia înseamnă bucurie, dragoste, fericire și stare de bine. Noi, în acest an am simțit pe deplin această stare! Suntem o familie ca multe altele, dar și unică în același timp! În pofida anului complicat pe care l-am avut, am reușit să trăim multe momente frumoase, să ne vedem fiul cum crește, să ne bucurăm de reușitele lui și ale noastre ca părinți! În aceste poze vă arătăm o bucățică din fericirea noastră!” – a scris actrița pe profilul său de Instagram!

Poți admira și tu familia actriței aici!

Sursa foto: Instagram.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.