Ce ți-au pregătit astrele pentru luna decembrie

Noiembrie a fost o lună cam agitată din toate punctele de vedere. Cel puțin trei planete au ieșit din retrogradare, plus o Eclipsă Lunară în Gemeni, chiar în ultima zi. Luna decembrie însă, este marcată de aspecte planetare foarte puternice, plus o Lună Nouă în Săgetător, care va fi și Eclipsă de Soare.

Începutul lunii decembrie va fi instabil, influențat de energia Lunii Pline în Gemeni, Eclipsei de Lună de pe 30 noiembrie. Și pentru că suntem în zodia Săgetător, aceasta își va face simțită prezența,  motivându-ne să comunicăm mai mult, să avem curajul să ne realizăm visele.

În prima zi a lunii decembrie, vom primi o nouă porție de curaj a zodiei Săgetător, prin intrarea lui Mercur în acest semn.

La mijlocul lunii decembrie, va fi momentul când acest semn va atinge punctul culminant. Datorită alinierii Soarelui și a Lunii vom aspira tot mai sus, până la stele.

Energiile lui Mercur, Saturn și Jupiter se vor schimba în a doua jumătate a lunii decembrie. Saturn va intra în Vărsător pe 17 decembrie, iar apoi va urma Jupiter în seara zilei de 19 decembrie. Această schimbare dublă mai este numită de mulți astrologi ca intrarea în Era Vărsătorului. Mercur schimbă la rândul său semnul, intrând în Capricorn în 20 și 21 decembrie.

Jupiter și Saturn formează așa-numita Mare Conjuncție în data de 21 decembrie, un eveniment planetar foarte rar. Acesta are loc o dată la 20 de ani. Mai mult, alinierea lor în Vărsător are loc pentru prima oară după 7 ianuarie 1405. Din acest motiv, astrologii consideră că acest eveniment marchează intrarea în Era Vărsătorului. Jupiter și Saturn aduc schimbări semnificative la nivel de societate. Vom fi dispuși să facem schimbări și să ne concentrăm pe comunitate și societate.

În aceeași zi în care are loc conjuncția dintre Jupiter și Saturn, Soarele va intra în semnul realist al Capricornului. Acesta ne va încuraja să fim cu picioarele pe pământ, realiști, și să ne concentrăm pe partea financiară.

Luna decembrie va culmina și se va sfârși cu Luna Plină de pe 29 decembrie, în semnul Racului, care ne va aduce emoții nemaipomenite. Acesta va fi momentul perfect pentru a fi alături de cei pe care îi iubim.

Sursa Foto: Google.ro.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.