Arată fenomenal la ai săi 50 de ani! Dana Săvuică o pozat goală

Dana Săvuică a pozat nud pentru coperta renumitei reviste Playboy. Nu este o premieră. Celebrul manechin din România a mai pozat pentru aceeași revistă cu 20 de ani în urmă, la prima ediție românească a acesteia. Se întâmpla în 1999, pe când manechinul avea 29 de ani. Săvuică a fost prima vedetă din România care a apărut pe coperta celebrei reviste. Dana Săvuică a descris ședința foto actuală drept un remake, dar a recunoscut că nu e unul la fel de perfect ca cel de acum 20 de ani.

Dana Săvuică a catalogat evenimentul drept un omagiu adus feminității, eleganței și senzualității. Ea spune că a le-a spus din start organizatorilor că vrea să pozeze arătând totul, dar să nu se vadă nimic. Totodată, Săvuică a mărturisit că a vrut să scoată în evidență feminitatea unei femei, nu vulgaritatea.

Pentru realizarea pictorialului, Săvuică a stat o săptămână la Chicago, acolo unde a cunoscut-o pe Christie Hefner, fiica fondsatorului Playboy, Hugh Hefner. Vezi cum arăta modelul la 29 de ani (prima poză) și cum arată la 50!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.