30 noiembrie – lună plină și ultima eclipsă de lună din 2020

Luna Plină se întâmplă atunci când Soarele, Pământul şi Luna sunt aliniate, iar suprafaţa vizibilă a lunii e complet luminată. Energia Lunii este la apogeu în această perioadă și e normal ca și tu să te simți extrem de emoţionat în această fază. Ar fi bine să poți folosi această energie pentru a vedea lucrurile care nu servesc intenţiilor tale și să dai drumul celor pe care nu mai vrei să le păstrezi. Luna Plină marchează încheierea unui capitol.

Este perioada perfectă pentru anumite ritualuri. Dar, chiar dacă nu simți să faci unul, gândește-te în această zi la ce ești pregătit să dai drumul, stai în tăcere sau ieși în natură. Setează-ți intențiile și lasă Luna Plină să acționeze. Scrie, șoptește, spală, gândește. Fă ceea ce simți și vei face bine! Puterea Lunii este magică şi te poate îndruma în descoperirea sinelui şi a înţelepciunii interioare.

Idei de ritualuri pe care să le faci de lună plină: crează-ți propriul spațiu sacru, aprinde lumânări și privește focul, meditează și eliberează-te de tot ce e în plus, setează-ți noile intenții, fii deschis să primești noile oportunități, fă o baie cu sare.

Sursa foto: Unsplash.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.