Ce cadouri preferă fiecare zodie în parte

Vine perioada cadourilor, iar atunci când le facem, trebuie să ne gândim nu doar la preferințele celui pe care vrem să-l surprindem. Ne-ar fi de real ajutor dacă am ține cont și de ce semn zodiacal este persoana respectivă. Vedeți în continuare ce preferă fiecare zodie în parte.

Berbec (21 martie – 19 aprilie). Berbecii iubesc tot ceea ce ține de viteză și adrenalină. Iată de ce, un parfum sport, sau un bilet la curse de orice gen (mașini, cai, etc), o pereche de role sau un joc de familie le va produce satisfacție maximă. Dacă vă gândiți la haine, flori sau cosmetică decorativă, să știți că berbecii preferă culoarea roșie.  

Taurul (20 aprilie – 20 mai) apreciază tot ceea ce este valoros. Cercei cu diamante, bijuterii din aur, un parfum franțuzesc, lenjerie de mătase, șampanie Moet, tacâmuri de argint. Lista poate continua la nesfârșit dacă este vorba de cadouri scumpe.

Gemenii (21 mai – 21 iunie) au nevoie de companie și de stimulare mentală. Un bilet la film sau la teatru, o carte, un telefon mobil, un abonament la revista preferată. Iar dacă e vorba de un obiect, optați pentru ceva ce vine în pereche. De exemplu, o pereche de mănuși, sau cercei.

Racul (22 iunie – 22 iulie) este un sufletist și familist fără pereche. Va aprecia orice cadou, atâta timp cât este dăruit cu tot sufletul. Oricând e binevenită o cină în familie la un restaurant, sau o vacanță tot cu familia. Totodată, racii vor aprecia orice obiect care ține de casă – tacâmuri, bibelouri, rame de fotografii, etc.

Leul (23 iulie – 22 august) adoră cadourile care îi reflect personalitatea creativă. Așadar, tot ce e legat de artă va fi pe placul lor. Iar dacă vrei să-i surprinzi cu adevărat, organizează o petrecere în cinstea lor.

Fecioara (23 august – 22 septembrie) iubește să repare lucrurile și să rezolve dilemele. Vor aprecia cadourile practice. Iar daca vrei să le oferi ceva total diferit, plătește o firmă de cleaning pentru a le curăța casa lună!

Balanța (23 septembrie – 22 octombrie) apreciează cadourile luxoase și cu rafinament artistic. Un tablou în culori pastelate, lumânări, oglinzi, o cină în doi sau îmbrăcăminte de designer. Preferă parfumurile scumpe și elegante.

Scorpionul (23 octombrie – 21 noiembrie) adoră intriga si erotismul. Orice este negru și de calitate superioară, le va hrăni orgoliul. O rochie neagră, un portofel sau o geantă de piele, lenjerie intimă din dantelă neagră, toate acestea vor fi pe deplin apreciate.

Săgetătorii (22 noiembrie – 21 decembrie) iubesc aventura. Cel mai droit cadou ar fi o călătorie într-un safari african. Dar pentru că în perioada asta călătoriile nu sunt tocmai recomandate, îi poți surprinde cu niște pantofi de sport, o valiză, o bicicletă, sau un abonament la o sală de fitness.

Capricornii (22 decembrie – 19 ianuarie) vor cadouri tradiționale și autentice, transmise din generație în generație. O idee ar fi: bunurile imobiliare, antichitățile, parfumurile clasice, vinurile vechi, o servietă de piele, etc.

Vărsătorii (20 ianuarie – 18 februarie) iubesc lucrurile unice și neobișnuite. Oferă-le o interpretare astrologică a zilei de naștere, cristale, o piramidă pentru meditație, sau poate un dispozitiv de ultimă generație. Vărsătorii știu să aprecieze noile tehnologii.

Peștii (19 februarie – 20 martie) sunt visători și romantici incurabili. Vor aprecia orice cadou fin și venit din inimă, mai ales dacă este însoțit de câteva rânduri scrise de tine personal. Altfel, un bilet la un spectacol de balet sau o pernă umplută cu ierburi vor cuceri peștele.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.