Katy Black – ”Soarta a jucat cu mine o glumă”

Ecaterinape social media ești mămica mereu pozitivă, binedispusă, luminoasă și frumoasă. Zi-mi te rog, așa ești și în viața reală? Sau ai momente când ești și indispusă? Pentru că îmi imaginez că e destul de greu să ai un copil atât de mic, să fii și însărcinată, și în același timp să fii vlogger, blogger…

Sigur că am și momente mai puțin bune. Nu pot să spun că am des astfel de ipostaze, sau că mă simt des rău. Acum am un pic probleme cu sănătatea din cauza sarcinii. Zahărul în sânge este foarte scăzut și pot să leșin în orice moment. Dar nu pot să spun că pe mine asta mă deranjează sau că asta cumva influențează asupra optimismului meu. În același timp, eu nu încerc să mă dau drept altă persoană pe rețelele de socializare. Bineînțeles că eu nu o să arăt toate lucrurile negative care se întâmplă în viața mea. De exemplu o ceartă cu soțul, sau o iritație oarecare de-a mea. Eu înțeleg că oamenii care mă privesc au problemele lor și cel mai bun ce pot să dau este pozitivismul și optimismul meu. Așa că eu arăt doar partea bună care să mă inspire și pe mine, de altfel. Pentru că eu revin și privesc stories-urile mele și, analizând dintr-o parte, eu vreau să ajung la concluzia că eu vreau să o privesc pe fata asta și că ea mă inspiră.

Te-ai decis foarte repede la al doilea copil. Așa ai vrut sau așa s-a întâmplat?

De fapt, așa s-a întâmplat. Nu pot să spun că eram împotrivă, însă după rupturile de la prima naștere, recomandarea medicilor era să nu rămân însărcinată cel puțin un an. Așa că noi nu planificam. Însă gluma cea mai mare a naturii a fost că menstruația nu venise, dar sarcina deja era. Deci, în primele două luni eu nici nu știam că sunt însărcinată. Cam așa. Soarta a jucat cu mine o glumă. Dar este un copil dorit și foarte așteptat.

Ești pregătită că nu va fi ușor cu doi copii atât de apropiați ca și vârstă? Sau ești omul care rezolvă problemele pe măsură ce acestea apar?

Știi, am o frază care pe mine mă încurajează mult: ”Dumnezeu nu dă niciodată mai mult decât poți duce.” Dacă a dat, înseamnă că avem puterile și posibilitățile materiale necesare. Deci, eu o să pot trece peste asta. În plus, nu pot să spun că a fost foarte greu cu Eugen ca eu să mă tem cu al doilea copil. Și da, cred că sunt persoana care nu-și complică viața.

Citește continuarea aici – Katy Black – “Soarta a jucat cu mine o glumă”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.