Trucul secret care te scapă pentru totdeauna de cuticulă

Îngrijirea mâinilor și a unghiilor este foarte importantă pentru fiecare femeie. Adevărul este că nu doar unghiile trebuie să arate perfect, dar și pielea din jurul acestora. Așadar, în topul celor mai des întâlnite probleme este cea a cuticulelor.

Deși atunci când mergi la salon, aproape mereu se taie cuticula, specialiștii nu recomandă acest lucru.

Tot ei au propus o rezolvare a acestei probleme, care te va scăpa de cuticulele uscate sau rupte, odată pentru totdeauna.

De menționat este că această procedură necesită repetare în fiecare zi, timp de o lună.

Tot ce trebuie să faci este să împingi zilnic cuticula cu un ulei special pentru unghii și cu un bețișor de bambus. Dacă doar aplici uleiul, arată foarte bine pe moment. Mâinile sunt hidratate, cuticula nu mai este uscată, însă în timp aceasta se lipește mai mult de unghie și va fi mai greu de desprins după.

Este ideal să folosești ulei de cuticule pentru că e special creat și gândit să ajute în acest sens, dar dacă nu ai la îndemână, poți folosi și ulei de măsline.

Totodată specialiștii recomandă pentru îngrijirea mâinilor, o dată pe săptămână, un scrub din Zaț de cafea și ulei de măsline sau de migdale, după care se aplică o cremă grasă, care să pătrundă bine în piele.

Sursa Foto: Divahair.ro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.