Shoping-ul poate fi util și plăcut. Sfatul stilistului

Stilista Irina Fescenco a împărtășit cu urmăritoarele ei câteva reguli pentru ca shopping-ul să fie o experiență de neuitat. Potrivit frumoasei stiliste, cumpărăturile trebuie să aducă mereu emoții pozitive. Shoping-ul ar putea să te ajute să depășești chiar și stările depresive. Și pentru ca totul să fie simplu, trebuie doar să urmezi câteva reguli. Vezi mai jos sfaturile stilistei:

  1. Învață să cheltui bani pentru tine. Multe femei consideră că banii trebuiesc cheltuiți pe cumpărături pentru casă, sau pentru copii. Respectiv, economisesc la cumpărarea hainelor, încălțămintei, accesoriilor, etc. Dar!, este foarte important să aloci un buget pentru tine și garderoba ta.
  2. Învață să te bucuri de cumpărături. Sunt femei care se simt vinovate la fiecare cumpărătură. În acest fel, shoping-ul nu este nici pe de parte plăcut, ba chiar invers.
  3. Nu uita de reducerile sezoniere. Oportunitatea de a cumpăra lucruri grozave la reducere este o veste bună.
  4. Ai simțul măsurii. Multe femei intră în azart și fac o achiziție după alta. De cele mai multe ori, aceste lucruri rămân depozitate în dulap.
  5. Fă-ți o listă în avans. Înainte de cumpărături, îți recomand să analizezi garderoba pentru a înțelege clar ce îți lipsește și de ce ai nevoie.
  6. Mergi la cumpărături cu un stilist. Astfel sigur nu vei face o achiziție inutilă. Și nici nu te vei simți vinovată pentru că dai bani pe haine, pentru că toate cumpărăturile tale vor fi făcute asumat și gândit.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.