Cum să ai o coafură perfectă chiar și pe ploaie

E adevărat că toamna târzie aduce bătăi de cap pentru femeile care vor să arate impecabil, indiferent de vreme. Dar stiliștii au soluții pentru aceste probleme. Află că cel mai mare secret al unei coafuri impecabile, chiar și în zilele de toamnă, este un mix imbatabil de produse de styling: spume, fixative sau produse specializate în volum. Cum le utilizezi? Imediat ce te-ai coafat cu o perie electrică sau o placă, pulverizează fixativ direct în palme, apoi presează-l pe păr cu ajutorul degetelor. Ulterior, fixează zonele cheie afectate de umezeală și de electrizare: vârfuri, breton, creștet. Pasul următor? Folosește căldura restantă a stylerului pentru a calma alte fire rebele încă restante.

La fel de important este modul în care îţi usuci părul. Ţine capul aplecat în jos şi dirijează jetul de aer al feonului în sens invers faţă de sensul natural în care creşte firul de păr. Astfel, se obţine un volum deosebit. Nu uita ca la final să treci uniform prin tot părul cu un jet de aer rece.

Şi un ultim truc este să eviți folosirea pieptenelor şi a periilor, deoarece acestea ordonează în mod excesiv firele de păr, iar în felul acesta volumul dispare.

Sursa foto: https://unsplash.com/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.