Plante de cameră care îți aduc bunăstarea în locuință

Nu există femeie care să nu iubească plantele de cameră. Fie că infloresc, fie că sunt întotdeauna verzi, acestea ne înfrumusețează casa, ne crează o stare de bine și ne colorează spațiul în care trăim. Sunt câteva specii de flori despre care se spune că nu trebuie să lipească din nici o casă, căci poartă noroc.

Iată câteva plante de cameră care îți aduc bunăstarea în locuință și pe care trebuie neapărat să le ai!

Kalanchoe

Se spune că această plantă este generatoare de energie pozitivă, motiv pentru care ar trebui să o ai în locuință dacă îți dorești să ai întotdeauna și bunăstare. De asemenea, kalanchoea tratează cu succes bolile sistemului cardiovascular, ale tractului gastointestinal și urinar. Prin urmare, este nu doar benefică pentru starea de bine, ci și pentru sănătate.

Cactușii

Pentru persoanele care au acasă un birou sunt recomandați cactușii. Plante nepretențioase, cactușii nu doar că vor înfrumuseța biroul tău, dar având capacitatea de a absorbi radiațiile emise de ecranul calculatorului, te vor ajuta să îți menții o sănătate de fier. Cactușii au nevoie de lumină naturală și de trebuie să fie udați o dată pe săptămână, vara și primăvara și o dată la 3 săptămâni – toamna și iarna.

Crinul Păcii

După cum îți poți da seama și din denumire, această floare aduce pacea în familie. De asemenea, se spune că femeile care își doresc să își găsească jumătatea sau să rămână însărcinate, trebuie să aibă în casă această plantă, numită și Spathphyllum sau Fericirea Femeii.

Copacul Dragostei

Plantă aducătoare de dragoste, liniște și fericire, Aichrysonul este o plantă perfectă pentru a fi dăruită unei proaspete familii. I se mai spune Copacul Fericirii.

Oxalisul

Cunoscut drept simbol al norocului, această plantă trebuie să fie prezentă în preajma persoanelor care se află în căutarea iubirii. De asemenea, pentru cuplurile care își doresc să rămână unite, este recomandat ca planta să fie ținută în dormitor.

Tu ce plante ții în casa ta?

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.