Cizme la modă în sezonul rece 2022-2023

În perioada rece a anului este foarte important să porți încălțăminte corespunzătoare. Aceasta trebuie să fie realizată în primul rând din materiale naturale, să-ți țină de cald și să fie comodă. Dacă ești în căutarea cizmelor potrivite, alege cizme la modă în sezonul rece 2022-2023, cu care nu vei da greș.

Cizme peste genunchi

Odată cu venirea sezonului rece, cizmele lungi sunt la mare căutare. Le poți purta cu cămăși sau pulovere supradimensionate, cu rochii din lână sau jeanși. Acestea pot completa până și cele mai sofisticate ținute, dacă le vei alege pe cele potrivite, care-ți vin perfect pe picior.

Cizmele cowboy

Acest tip de cizme sunt, de câteva sezoane, cele mai cool accesorii din dulap. Ele pot fi purtate într-o mulțime de combinații: cu pantaloni din denim, cu rochii din tricot, cu colanți sau chiar cu fuste plisate. Este important să alegi o pereche care nu doar să-ți țină de cald dar și să ți se potrivească perfect pe picior.

Cizme cu vârf pătrat

Cizmele cu vârf pătrățos au luat locul în acest sezon multîndrăgitelor cizme cu vârf subțire, care până mai ieri era la modă. Acestea pot fi integrate în ținute casual: cu jeanși, pantaloni negri clasici, rochii, fuste, etc. Vor arăta cool și versatil!

Cizme-botine fără toc

Dacă ești o fană a confortului și comodității, cu siguranță vei dori să ai acasă o pereche de botine fără toc. Acestea arată bine pe orice picior și se potrivesc la orice ținută. Le poți purta în combinație cu blugi, pantaloni din imitație de piele sau fuste lejere tricotate.

citește și: Ce fel de breton este la modă anul acesta

Cizme cu toc gros

Adeptele tocurilor se vor bucura de apariția celor mai chic botine cu toc gros. Dacă și ție îți place genul acesta de încălțăminte, optează pentru o pereche din piele naturală, ecologică sau întoarsă. Poți construi ținute frumoase cu ajutorul acestor botine extrem de comode și a jeanșilor boyfriend sau mulați, al fustelor mini, al pantalonilor evazați sau skinny, al rochiilor sau al fustelor în cloș midi.

Cizme cu toc subțire

Dacă îți dorești să creezi impresia unei siluete subțiri și înalte, cizmele cu toc subțire îți vin în ajutor. Totuși, înainte de a le cumpăra, asigură-te că nu ai probleme cu mersul pe tocuri cui, deoarece aceste cizme nu-ți vor oferi stabilitate.

Cizme cu talpă ortopedică

Nu ocoli raionul de cizme cu talpă ortopedică dacă îți dorești ceva extrem de comod și calitativ pentru zilele în care trebuie să fii pe drumuri. O combinație între aerul feminin al modelelor de botine cu toc înalt și confortul garantat de botine cu toc gros. Acestea sunt designurile de botine cu talpă ortopedică.

Indiferent de modelul de cizme ales, asigură-te că acestea îți oferă căldură și comoditate pe parcursul zilelor friguroase de iarnă!

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.