Cum să petreci distractiv cu familia ultimele zile de vară

Vara e pe sfârșite, iar odată cu sosirea toamnei încep și zilele friguroase și ploioase. Profită de zilele calde și crează amintiri alături de cei dragi! Iată câteva idei care te vor ajuta să petreci distractiv cu familia ultimele zile de vară!

Organizați o ședință foto

Apusurile de la sfârșitul verii sunt superbe, motiv pentru care poți organiza o ședință foto la apus. Îndeamnă-ți familia să se înarmeze cu răbdare și mergeți într-un loc de unde puteți admira apusul, iar acolo faceți cât mai multe fotografii. Puteți apela la ajutorul unui fotograf, care vă va face cele mai frumoase fotografii din această vară.

Mergeți la un parc de distracții

Pentru și mai multe amintiri frumoase, mergeți toată familia la un parc de distracții. Puteți alege între parcul din Valea Trandafirilor, cel din sectorul Rîșcani sau Aventura Park. Iar dacă nu sunteți din Chișinău și nu aveți prin zonă un astfel de parc, organizați o vizită în Capitală și bucurați-vă de ultimele zile de vară.

Mergeți la piscină

Vara e pe sfârșite, iar mersul la piscină nu l-a anulat nimeni. Bălăceala nu e niciodată prea multă, mai ales alături de oamenii dragi. Fă din aceste zile unele memorabile și, chiar dacă ați fost la mare sau ați petrecut mult timp în afara casei, mergeți pentru ultima dată la piscină. Cu siguranță, copiii vor fi încântați!

Organizați un picnic

Pentru a petrece și mai mult timp împreună, organizați picnicuri în sânul naturii. Seara, după serviciu, pregătiți un coș cu bunătăți, luați o pătură și apă și mergeți pe malul lacului, în grădină sau într-o poieniță de la marginea pădurii și savurați din aceste momente.

Mergeți la bibliotecă și alegeți cărți pentru fiecare membru al familiei

În acest sfârșit de vară, pregătiți-vă lecturile pentru toamnă. Mergeți toată familia la biblioteca cea mai apropiată de casă și alegeți unul pentru altul cărți. Va fi o activitate interesantă și distractivă.

Pentru tine cum a fost această vară?

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.