Decorațiuni interioare care aduc energia pozitivă în casă

Pentru a decora locuința și a aduce energia pozitivă în ea, nu ai nevoie de prea multe lucruri. Trebuie doar să cunoști ce simbolizează fiecare obiect pe care vrei să-l aduci în casă și să te înconjori doar de cele care se încadrează perfect în decor din toate punctele de vedere.

Înainte de a începe să-ți decorezi locuința, fă o curățenie generală. Curățenia și procesul de decluttering sunt foarte importante pentru că astfel energia pozitivă va circula mai ușor. De asemenea, ai grija să înlocuiești obiectele stricate. Acestea nu permit căldurii și dragostei să intre în casa ta.

Iată care sunt cele câteva decorațiuni interioare care aduc energia pozitivă în casă!

O plantă robustă

Pentru a avea întotdeauna bani, pe lângă faptul că trebuie să lucrezi pentru ei, ar fi bine să ai în locuință o plantă-copac robustă, cu rădăcini adânci. Astfel de plante ajută la creșterea constantă a prosperității familiei și a abundenței.

Lumânări

Lumânările sunt considerate obiecte de decor foarte benefice. Acestea sunt simboluri pentru potență și vitalitate. Optează pentru lumânări naturale, pe care să le așezi în părțile sudice, sud-vestice și nord-estice din casă. Poți pune lumânări și în centrul locuinței. Totuși, e bine să limitezi lumânările din est, sud-est, vest și nord-vest. Câteva lumânări naturale mici în dormitor sunt alegeri excelente.

O decorațiune din lemn

Decorațiunile din lemn sunt elemente ale focului. Acestea „alimentează focul” și te ajută să devii recunoscută de cei din jur. Astfel, dacă simți că ești permanent ignorată, ai grijă să încadrezi în dormitorul tău o decorațiune de lemn sau o plantă lemnoasă.

Oglinzi

Oglinzile pot fi folosite în orice cameră. Acestea aduc lumină și creează impresia de spațiu. În general, oglinzile sunt considerate obiecte de decor aducătoare de energie pozitivă atunci când sunt integrate în părțile de est, sud sau nord ale casei. Este bine să nu pui o oglindă mare în partea sudică a casei, nici în dormitor, mai ales dacă este în fața patului. De asemenea, o oglindă cu fața către ușa de la intrarea nu este recomandată.

Tablouri de artă

În fiecare casă trebuie să se găsească câte un tablou de artă. Este foarte important ca acesta să poarte cu el o istorie pozitivă, să fie realizat de o persoană cu energii bune. Analizează ce stare îți dă obiectul de artă, fiindcă asta contribuie la calitatea energiei din casă. Cea mai mare atenție ar trebui să o îndrepți către alegerea pieselor de artă din dormitor, unde ar fi indicat să pui tablouri în culori calde, cu flori sau cu modele abstracte. O operă abstractă cu roșu și mov aprins poate crea o energie excelentă când este pusă în partea sudică a sufrageriei. Aceeași operă poate crea un haos energetic dacă este pusă pe peretele estic.

Tu cu ce alte obiecte care aduc energie pozitivă ți-ai decorat locuința?

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.