Horoscop pentru 2022. Ce te așteaptă în Anul Tigrului de Apă

Conform Zodiacului Chinezesc, anul 2022 este Anul Tigrului de Apă, care are loc o dată la fiecare 60 de ani. Acest semn zodiacal este cunoscut pentru puterea, îndrăzneala şi predilecţia pentru a face totul măreţ. Altfel spus, în 2022 câştigă cine riscă şi acţionează, iar cei mai puțin curajoși vor avea de suferit. În acest an, vom avea parte de evenimente pozitive, dar și negative, deopotrivă. Culorile predominante pentru anul acesta sunt albastru și negru, potrivit marilor înțelepți din Orient.

Șobolan

Pentru cei născuți în Anul Șobolanului, 2022 va oferi șanse profesionale uriașe. Veniturile vor fi mai mari, dar va fi nevoie și de sacrificii pe măsură.

Bivol

În 2022 vei fi mai mult concentrată pe viața de familie, iar spre final de an ar putea apărea un nou membru. Ar fi bine să-ți faci un fond de urgență, căci vei fi tentată să cheltui mai mult decât e necesar.

Tigru

O atenție deosebită trebuie să atragi riscurilor. Ai răbdare și nu abandona lucrurile începute. E timpul să decizi care lucruri sunt cu adevărat importante pentru tine – familia sau cariera.

Iepure

E foarte important ca în 2022 să elimini stresul și oboseala din viața ta! Există riscul ca în acest an să intri în conflicte și dispute din care să nu mai știi cum să ieși.

Dragon

În acest an, o atenție sporită vei acorda familiei și vieții personale, deși vei fi tentată să încerci ceva nou legat de job. E posibil să-ți întâlnești marea iubire, moment în care toate planurile ți-ar putea fi date peste cap.

Șarpe

Începi noul an blocată în trecut, dar privește partea bună a lucrurilor și lasă la o parte frustrările. Anul 2022 se vrea a fi unul extrem de productiv, de aceea profit de fiecare oportunitate ce-ți iese în cale.

Cal

2022 îți aduce multă putere, forță și determinare. Fii foarte atentă la emoții,căci s-ar putea să pierzi oameni dragi și importanți. De asemenea, profit de toate provocările ieșite în cale, căci te ajută să evoluezi și te poți aștepta la o promovare la care nu ai îndrăznit să visezi.

Capră

În 2022 ești alt om! Este anul care-ți va aduce multă binecuvântare, de aceea îndrăznește să încerci lucruri noi. Totuși, nu te aventura prea mult! În sfârșit, ai ocazia să iubești și să fii iubită.

Cocoș

Anul acesta vei avea nevoie de un mentor, căci nu prea mai știi pe ce drum să mergi. Ascultă sfaturile celor mai apropiați. Nu te lăsa pradă dorințelor, ci mai întâi analizează, apoi acționează!

Câine

Este un an fără dispute serioase pe toate planurile. Cu toate acestea, dacă vrei să avansezi în carieră, fă-o cu pași mici. Ai grijă la oamenii cu care te înconjori!

Mistreț

Anul acesta trebuie să știi ce vrei, căci visele tale devin realitate. Pune pe listă tot ceea ce n-ai avut curaj să faci până acum și nu te uita în urmă. Lucrurile se vor aranja frumos, iar finalul de an chiar te va surprinde!

Un an frumos să ai!

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.