Ce cadou de Crăciun se potrivește fiecărei zodii

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, perioadă cadourilor, îți sugerăm să cumperi cadouri care să se potrivească persoanei căreia i-l dăruiești. Deși uneori poate fi dificil să alegi cadouri, dacă vei ține cont de zodie, nu vei da greș, iar mersul la cumpărături va fi unul plăcut.

Iată ce cadouri să cumperi în funcție de zodie!

BERBEC
Persoanele din această zodie preferă cadourile scumpe, de brand. Astfel, poți alege unul de tip tehnologic sau produse cosmetice de foarte bună calitate.

TAUR
Taurii sunt pretențioși și le place să fie surprinși. Îi vor mulțumi de fiecare dată cadourile romantice, care le arată cât de mult sunt iubiți. De asemenea, apreciază vinurile scumpe, obiectele de decor și bijuteriile.

GEMENI
Gemenii sunt persoane practice. Dacă vrei să le surprinzi, cumpără-le cadouri utile și practice, pe care să le poată folosi mult timp.

RAC
Dacă persoanele din zodia rac au menționat pe parcursul anului că-și doresc anumite cadouri, cumpără-le pe acelea. Racilor le place să știe că sunt ascultați și că cei din jur sunt atenți la nevoile lor.

LEU
Leii adoră cadourile și vor să se mândrească cu ele. Printre cele mai potrivite cadouri pentru ei sunt telefoanele mobile și obiectele vestimentare, cu care să poată atrage atenția.

FECIOARĂ
Fecioarele sunt cam pretențioase.Trebuie să le demonstrezi că ești atentă la gusturile lor și că știi ceea ce le place. Astfel, cumpără-le doar ceva ce au menționat în discuții. În mod contrar, ai putea da greș.

BALANȚĂ
Persoanele din zodia balanță adoră obiectele vestimentare. Cât mai scumpe și mai elegante!

SCORPION
Scorpionilor le aduc bucurie cadourile simple și banale, dar apreciază și ceva mai special, de preferință de brand și scump.

SĂGETĂTOR
Când e vorba de săgetători, nu trebuie să îți faci prea multe griji. Pentru săgetători contează că te-ai gândit la ei. Totuși, dacă vrei-i să-i surprinzi, dăruiește-le excursii și alte experiențe interesante.

CAPRICORN
Capricornilor nu le plac darurile de complezență. Pentru a-i uimi și mulțumi, cumpără-le cadouri de firmă, scumpe.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii iubesc surprizele, astfel încât îi vei surprinde cu orice cadou. Important este să fie făcut din inimă.

PEȘTI
Peștilor le plac lucrurile sofisticate. Orice cadouri ai cumpăra, ai grijă să fie ceva ieșit din comun. Cadourile banale nu vor fi apreciate.

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.